PUTOVANJE ZA SARANDU I KRF / LJETO 2020 99€ po osobi

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 10/07/2020
  • Dolazak: 14/07/2020
  • Cijena: 99€

SARANDA – KRF – ĐIROKASTRA – PLAŽA KSAMIL | HIT LJETOVANJE 2020! 

TRAJANJE ARANŽMANA: 5 DANA
I termin: 10-14. Jul 2020.
II termin: 05-09. Avgust 2020.

CIJENA ARANŽMANA: 99,00€

Popularni ljetnji resort na albanskoj rivijeri, u južnoj Albaniji. Smješten između Jonskog mora i brda maslinjaka, grad je na ušću u obliku potkovice, okružene plažama i šetalištem. U centru su arheološki ostaci sinagoge iz 5. vijeka, kasnije rano hrišćanske bazilike. Zatamnjeni podni mozaici su i dalje evidentni. Dvorac Lekuresi iz 16. vijeka nalazi se na vrhu brda iznad grada.

1.DAN / PODGORICA – SARANDA
Sastanak grupe u večernjim satima na dogovorenom mjestu u Podgorici. Polazak za Sarandu udobnim autobusom turističke klase. Noćna vožnja kroz Albaniju sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / SARANDA
Dolazak u Sarandu u jutarnjim časovima. Obilazak i upoznavanje sa Sarandom u pratnji vodiča. Smještaj u hotel oko 13:00h. Slobodno vrijeme za odmor i odlazak na plažu. Noćenje.

3. DAN / PLAŽA KSAMIL
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet na prelijepu plažu Ksamil (tirkizno plavo more sa bijelim kamenčićima). Plaža koja će zasigurno oduševiti i najveće probirljivce. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / KRF
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Krfa. Kraća vožnja brodom do ostrva Krf. Po dolasku na Krf slijedi obilazak grada u pratnji vodiča. Krf je ostrvo koga odlikuje velika ljepota, bujna vegetacija, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat… Slobodno vrijeme. Povratak za Sarandu u popodnevnim časovima. Noćenje.

5. DAN / SARANDA – ĐIROKASTRA – PODGORICA

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– Prevoz autobusom turističke klase,
– Tri noćenja u hotelu sa 3* sa doručkom u Sarandi,
– Vodič tokom cijelog putovanja,
– Organizacioni troškovi.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

– Međunarodno putno zdrastveno osiguranje (6,00 €)
– Fakultativni izleti i ulazince za lokalitete koji se posjećuju:

  • Plaža Ksamil – 10,00 €,
  • Krf cjelodnevni izlet (karta za trajekt + bus prevoz do luke) – 40,00 €,

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

 

NAPOMENA:

  • Validnost pasoša ili lične karte za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
  • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu