LUTRAKI LJETO 2020 / PELOPONEZ – ATINA 199€ po osobi

 • Destinacija:
 • Trajanje: 9 dana
 • Polazak: 06/08/2020
 • Dolazak: 14/08/2020
 • Cijena: 199€

Hit ponuda – Lutraki & Atina & Peloponez – Ljeto 2020. / Vodimo Vas već sedmu godinu !!!    

(Prevoz, 6 Noćenja sa doručkom, Vodič )

TERMIN PUTOVANJA: 9 DANA / 06.08 – 14.08.2020. / Hotel Kosmopolit 3*

Cijena: 199.00 €  

1. DAN / PODGORICA /
Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe, noćna vožnja do Grčke...

2. DAN / LUTRAKI /
Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

 

3. DAN / PLAŽA VOULIAGMENI – HERIN HRAM i SVETIONIK /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN /PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava ” Palamidi “, drevna tvrđava ” Akronavplia”, otomanska ” Bourtzi “). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.

5. DAN / PLAŽA /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaža. Noćenje.

6. DAN /ATINA – AKROPOLJ – GLIFADA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija… Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici “Ermou”. U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru “Bolivar”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

7. DAN / PLAŽA – VINARIJA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža.. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN / LUTRAKI – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

9. DAN / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
 • Usluga šest noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit 3* u Lutrakiju
 • Usluga vodiča i pratioca grupe
 • Organizacioni toškovi

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Fakultativni izleti
 • Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service
 • Lokalana turistička taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni dio plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 30 prijavljenih putnika (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cijene – cijene mogu biti više). Može doći do promjena u cijeni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promjene cijena.

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu