K R F 9 DANA – 7 NOĆI POLASCI: 31.JUL; 07.AVGUST CIJENA ARANŽMANA: 310€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 9 dana
 • Cijena: 310€

GODINAMA NAJBOLJE LJETOVANJE

K R F

9 DANA – 7 NOĆI

POLASCI:  31.JUL;   07.AVGUST

CIJENA ARANŽMANA: 310€

HOTEL ARION 3*

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

1.dan PODGORICA Polazak ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama…

2.dan KRF Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do luke Igumenica. Ukrcavanje na feribot, plovidba do ostrva Krf (1h 45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava, centralni gradski trg Spianada, Stara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, kompleks Liston – centar društvenog života na Krfu, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom, crkva Svetog Spiridona – zaštitnika ostrva. Odlazak na vidikovac Kanoni, sa koga se pruža pogled na manastir Panagia Vlaherna i legendarno ostvro Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 14:00h). Slobodno vrijeme za kupanje, na plaži Royal Baths Mon Repo. Noćenje.

3.dan PLAŽA GLIFADA Doručak. Organizovan cjelodnevni izlet na plažu Glifada. Slobodno vrijeme za kupanje u kristalno čistom moru, uživanje u brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4.dan AQUALANDDoručak. Organizovan fakultativni izlet u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Očekuje Vas uzbudljiva, relaksirajuća i nezaboravna avantura u brojnim toboganima i bazenima za djecu i odrasle. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan PALEOKASTRICADoručak. Organizovan cjelodnevni izlet na Paleokastricu, na sjeverozapdnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u najprozirnijoj vodi na cijelom ostrvu, obilasku manastira Paleokastrica, ili vožnji brodićem do skrivenih pećina i čudesne plaže Paradise beach. Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan SIDARIDoručak. Organizovan fakultativni izlet do Sidarija na sjeveru ostrva, najneobičnijeg dijela Krfa, poznatog po spektakularnim pješčanim hridima, i lokalnoj legendi o “kanalu ljubavi”. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan SRPSKA KUĆA – DASSIA Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske tokom Prvog svjetskog rata. Natavak putovanja do Dassie, najpoznatijeg ljetovališta na istočnoj obali Krfa. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

8.dan KRF Doručak. Slobodan dan iskoristite za kupanje, individualne obilaske brojnih znamenitosti u starom gradu, odlazak na ostrvo Vido… Noćenje.

9.dan KRF – IGUMENICA – PODGORICADoručak. Napuštanje hotela. Ukrcavanje na feribot, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… Putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu u kasnim noćnim časovima.

POPUSTI ZA DJECU:      –   do 5 godina na zajedničkom ležaju-gratis

                                           –   od 5 do 12 godina 20%

 Doplata za 1/1 sobu – 70€

 Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
 • smeštaj u hotelu ARION 3 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) arioncorfu.gr
 • karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica
 • obilazak starog grada sa stručnim vodičem
 • izlet Kanoni i organizovani odlazak na plažu Glifada
 • cjelodnevni izlet – Paleokastrica – La Grotta bar
 • organizovan obilazak muzeja Srpska kuća
 • organizovani odlazak u Dassiu
 • turističko vođstvo puta, organizacioni i drugi troškovi 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje ( 10 €) – obezbjeđuje agencija
 • fakultativne izlete i ulaznice za muzeje
 • obavezne boravišne takse (od 01.01.2018.), plaćaju se na recepciji hotela (1.5€ po osobi po danu boravka

HOTEL ARION – nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 60 metara od hotela Arion.

 KORISNE INFORMACIJE I OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Lokalno vrijeme, 1 sat naprijed u odnosu na vrijeme u Crnoj Gori.
 • Temperatura. U julu i avgustu prosječne dnevne temperature su oko 34°C
 • TelefonMreže 069,068 i 067 imaju roming.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa. Za realizaciju putovanja potrebno je 35 putnika,

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu