logo (2)

ARANŽMANI OVE AGENCIJE

Za Vas koji niste imali priliku da upoznate najposjećenije, najtraženije i najljepše predjele jedinstvenog entografskog područja Crne Gore kao i za Vas koji ste očarani prirodnom ljepotom i sa radošću joj se opet vraćate, od sada za sve Vaše zahtjeve i potrebe će uvijek biti sa Vama turistička agencija Montenegro Golden Bay, sa sjedištem u Kotoru.

Sa nama upoznajte najljepše i najposjećenije predjele od crnogorskog primorja, pa sve do istorijskih činjenica i legendi koje viore kroz jedinstvene kanjonske doline rijeke Tare, planine Lovćena kao i posjetu najposjećenijoj hrišćanskoj destinaciji na Balkanu.

Kanjon Tara važi za najživopisniji, najdublji i najoštriji kanjon u Evropi, dužine oko 85 km, i dubine do 1337 m, koji često porede sa „Koloradom“ ili kažu da je Tara „Suza Evrope“. Pored upoznavanja sa uzbudljivim čarima hirovite rijeke, omogućavamo Vam posjetu najljepšem planinskom vrhu Lovćenu, čiji su najljepši predjeli koncentrisani na području Ivanovih Korita i sela Njeguši, a takođe ne možemo izostaviti pogled koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Zatim Vam omogućavamo posjetu manastiru Ostrog koji je isklesan gotovo u cjelosti u vertikalnom planinskom grebenu i važi za najposjećeniju hrišćansku destinaciju na Balkanu, a treća najposjećenija na svijetu nakon groba Isusa Hrista i Svete Gore.

Vremenski lijepo raspoređen obilazak, bez žurbe i sa puno stečenih informacija kojima obiluju destinacije, od strane profesionalnih vodiča i vozača, želi Vam Vaša Montenegro Golden Bay agencija.

Takođe nudimo usluge transfera sa modernim kombijima Mercedes Vito, kao i uslugu rentiranja vozila.

Želimo Vam nezaboravan, i nadamo se ponovljiv boravak u Crnoj Gori!

Turistička agencija Golden Bay (broj licence 436, izdato od Ministarstva održivog razvoja i turizma)

PODACI

tel:+382 67 860 380

[email protected]

Stari grad 513, Kotor

PRATITE NAS:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza