Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa preko 700 subagenata u Srbiji i okolnim zemljama, našu ponudu smo približili klijentima širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, ali i šire.

Već duži niz godina prepoznatljivi smo kao turoperator koji je specijalizovan za Tursku. Zahvaljujući prirodnim lepotama koje pruža Antalijska regija, pažljivo odabranim hotelima, ljubaznim domaćinima, odličnoj usluzi i povoljnim cenama, ovu atraktivnu turističku destinaciju sa nama poseti svake godine sve veći broj turista.

Zahvaljujući dobrim poslovnim odnosima sa našim partnerima u zemlji i inostranstvu, širimo i upotpunjujemo našu ponudu, tako da sa nama pored letovališta u Turskoj možete otputovati i u Egipat, Kipar, Kanarska Ostrva, Ujedinjene Arapske Emirate, Grčku, mnogobrojne metropole Evrope i Orijenta… Za vas organizujemo poslovna putovanja, individualna putovanja tj. putovanja po vašoj želji, avio karte za sve destinacije i još mnogo toga.

Pažljivo odabran tim, dobro osmišljen plan poslovanja, dugogodišnje iskustvo, atraktivne destinacije, kreiranje turističke ponude prema potrebama putnika i poverenje naših dosadašnjih i budućih putnika su naš put ka daljem uspehu.

ARANŽMANI OVE AGENCIJE

 

PRATITE NAS:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza