ZAGREB – LJUBLJANA & DRŽAVNI PRAZNICI

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 18/05/2018
 • Dolazak: 22/05/2018
 • Cijena: 125€

ZAGREB – LJUBLJANA & DRŽAVNI PRAZNICI

 Promo cijena 125,00 EUR

Termin 18.05. – 22.05.

Za prijave do 15.04. !

 

Grad Zagreb, smješten na geografskom, kulturnom, istorijskom i političkom sjecištu istoka i zapada Europe, glavni grad Hrvatske, spaja kontinentalni i mediteranski duh u jedinstvenu cjelinu. Zagreb je kulturno, privredno, političko i administrativno središte Republike Hrvatske sa sjedištem Sabora, Predsjednika i Vlade. Povoljan geografski položaj između Panonske nizije, ruba Alpa i Dinarida omogućio je spontani nastanak mjesta slobodne komunikacije.

Svakako je zbog mnoštva barova, diskoteka, restorana – preporuka svim ljudima željnim dobrog provoda da baš Zagreb odaberu kao svoju novogodišnju destinaciju!

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 18.05.2018. Podgorica – Zagreb

Sastanak grupe i polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Crne Gore, Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

II DAN 19.05.2018. Zagreb

Dolazak u Zagreb u prijepodnovenim časovima. Po dolasku  slijedi pješacka tura i obilazak centra grada: Trga bana Josipa Jelačica, Katedrale, obilazak Tkalčićeve ulice, kamenitih vrata, Krvavog mosta…

Dolazak u hotel planiran je oko 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima mogućnost kolektivnog izlaska u diskoteku/restoran. Noćenje.

III DAN 20.05.2018. Zagreb – LJUBLJANA – Zagreb

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni cjelodnevni izlet u Ljubljanu – glavni grad Slovenije! Obilazak će započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika.

Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: Katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Centralnu tržnicu, Trostruki most i druge znamenitosti.
Slobodno vrijeme za shopping. U dogovoreno vrijeme polazak ka Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

IV DAN 21.05.2018. Zagreb – polazak za Crnu Goru

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za uživanje u Zagrebu, shopping u neki od brojnih tržnih centara, individualne aktivnosti. U 18:00h polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

V DAN 22.05.2018.

Dolazak u Podgoricu u podnevnim časovima. Kraj programa.

HOTEL  (https://www.hotel-holiday.hr/)

 Hotel Holiday 3* nalazi se u najvećoj šoping zoni u Zagrebu, kod zapadnog ulaza u grad. Ima odličnu vezu sa centrom grada, udaljenim 7 km. Nudi luksuzno opremljen i šarmantno dekorisan smeštaj.

Sobe su dobro opremljene, prostrane i udobne, a renovirane su 2012. godine. Obezbijeđeni su besplatan bežični internet i besplatan parking.

Započnite dan bogatim doručkom na bazi švedskog stola i uživajte u ukusnim jelima u restoranu koji služi širok izbor jela.

Profesionalno i uslužno osoblje potrudiće se da vam boravak u hotelu Holiday bude što prijatniji.

Hotel je odlično povezan sa centrom grada i svim najvažnijim poslovnim, sportskim i kulturnim događajima u gradu. U restoranu Taverna Grič, koji je uređen u jedinstvenom rustičnom stilu, služe se dnevni specijaliteti lokalne hrvatske kuhinje.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima najviše turističke klase na navedenim relacijama
 • Uslugu 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu 3* u Zagrebu
 • Obilazak Zagreba u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča
 • Pratilac grupe iz agencije
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (1 EUR po danu), obezbjeđuje agencija

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put
 • Najkasnije 48h od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 40 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak do 7 dana pred polazak na put
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Tel. 067 062 888

         067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu