Z A K I N T O S – 28.07 – 06.08.

  • Destinacija:
  • Trajanje: 10 dana
  • Polazak: 28/07/2017
  • Dolazak: 06/07/2017
  • Cijena: 209€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

ZAKINTOS  10 DANA

 28.07 – 06.08.

CIJENA ARANŽMANA: 209 €

Ostrvo Zakintos se nalazi na krajnjem zapadu Grčke, a jugoistočnom dijelu Jonskog mora. Od kopna (zapadnog Peloponeza) ostrvo je udaljeno oko 25km ka zapadu. Najbliže drugo Jonsko ostrvo je Kefalonija na 20km ka sjeveru. Ka zapadu i jugu je otvoreno more. Ostrvo je poznato po dugim pješčanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinjacima… Zakintos je najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvanih „Caretta caretta“.

LAGANAS se nalazi na udaljenosti 6 – 8km južno od glavnog grada i povezuje ih duga pješčana plaža prepuna kafića, taverni i klubova. U Laganasu ćete osjetiti čari burnog noćnog života. Ludilo u diskotekama do zore, noćna kupanja, izlazak sunca sa ekipom na plaži, zahtevaju od vas da se dobro pripremite za ljetovanje!

 28.07. 
Polazak grupe sa parking ispred Delta City-a u 17 h. Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.

 29.07.
Dolazak u luku Kilini  i ukrcaj na feribot za Zakintos. Dolazak na Zakintos  i smještaj u izabranom hotelu u Laganasu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 30.07.-04.08.
Boravak na Zakintosu. Otkrijte skrivene tajne ovog lijepog ostrva. Kupaćete se na najčuvenijoj plaži Navajo – „Zaliv krijumčara“ u kristalno čistoj vodi tirkiznog mora i istovremeno istražujete čuvenu olupinu broda. Ova plaža od bijelog pijeska dostupna je jedino brodom. Provedite pravo Grčko veče u tradicionalnom selu Eksohora. Brojni klubovi i kafići Laganasa privlače veliki broj stranih turista, koji se iz godine u godinu vraćaju na ovo Grčko ostrvo. Saznajte zbog čega ih je Laganas fascinirao i pridobio? Šta je to što ne postoji na ostalim ostrvima, a ima veze sa provodom? Svakodnevna organizacija dnevnih žurki na prelijepim plažama ostrva garantuju dobar provod. Na jednoj od najboljih plaža na ostrvu nalazi se popularni plažni bar“ Casa Playa“ gdje se svakodnevno organizuju nevjerovatne žurke, tako da ćemo za Vas organizovati nezaboravnu žurku u pomenutom baru. Posjetićemo “St.Nicholas beach“ u mjestu Vassilikos koja nam pruža veliki izbor sportova na vodi po povojlnim cijenama. Na bazenu hotela Regal organizujemo  „Pool Party“ . Za noćni provod za Vas smo odabrali najpopularnije klubove u Laganasu: BAR CODE, RESCUE CLUB, PLUS CLUB(nevjerovatne Pjena žurke), SHISHA CLUB… U sardnji sa svim gore pomenutima barovima i klubovima za Vas smo obezbijedili nevjerovatne popuste.

Malo ostrvo Cameo je poznato po vrhunskim privatnim žurkama.

05.08.
Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u gradu i polazak feribotom do luke Kilini. Nastavak puta autobusom, noćna vožnja preko Albanije do Podgorice. 

06.08. 
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa!

 

U cijenu je uračunato :

Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
– Usluga sedam noćenja u hotelu Dimis (sve sobe su klimatizovane uz doplatu  6 EURA PO DANU PO SOBI)
– Usluge vodiča za razglede prema programu
– Troškovi pratioca grupe
– Troškovi vožnje feribotom
– Organizacioni troškovi putovanja

U cijenu aranžmana nije uračunato :

– IZLETI: Grčko veče, krtsarenje, plaže Zakintosa, obilazak grada Zakintosa, ulaznice za diskoteke…..

– Doplata za dvokrevetnu sobu (10 € po osobi )

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 13 € )

– Individualni troškovi…

* Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije GRAND

* Licenca Ministarstva Turizma broj 22

T.A. GRAND

tel. 067 062 888

tel. 067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu