VIKEND SARAJEVO 10 – 11.mart

  • Destinacija:
  • Trajanje: 2 dana
  • Polazak: 10/03/2018
  • Dolazak: 11/03/2018
  • Cijena: 50€

VIKEND U SARAJEVU

10 – 11.mart 2018.

Cijena: 50€ po osobi

10.mart
Polazak grupe sa parkinga ispred crkve Sv.Đorđa pod Goricom u 06.00h. Vožnja autobusom turističke klase sa pauzom za odmor putnika i granične formalnosti. Po dolasku u Sarajevo smještaj u hotel i kraća pauza. Organizovan odlazak do Baš Čaršije a potom slijedi obilazak sa licenciranim vodičem ( Inat kuća, Vijećnica, Sebilj, Katedrala srca Hristovog, pravoslavna saborna crkva Svete Trojice, Begova Džamija ). Slobodno vrijeme za individulno razgledanje i aktivnosti. Povratak u hotel. Fakultativna vecera s muzikom uzivo povodom 8.Marta. Noćenje.

11.mart
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak grupe do Baš Čaršije. Slobodno vrijeme do 12h a potom odlazak na izletište Vrelo Bosna. Slobodno vrijeme za šetanje, uživanje, fotografisanje. Kretanje ka Crnoj Gori u popodnevnim satima. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima.

U CIJENU JE UKLJUČENO:
*prevoz turističkim autobusom
*1 noćenje sa doručkom hotel 3*
*obilazak grada s licenciranim vodičem
* odlazak na Vrelo Bosne
*pratilac puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUCENO:
*individualni troskovi
* fakultativna vecera s muzikom uzivo
*putno osiguranje
*ulaznica za Vrelo Bosne 1€ po osobi

NAPOMENE:
Ovaj program će se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguće je i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima. Za slučaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 5 dana pred putovanje i izvršiti povraćaj kompletnog uplaćenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opštim Uslovima Putovanja, koje možete pročitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje. Organizator zadržava pravo izmjene programa u slučaju više sile u toku puta ( vremenske nepogode, požari, poplave i sl ) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja. Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca. Mogućnost rezervacije sjedišta – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slična pogodna mjesta. Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja. Fakultativni izleti nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje oba izleta je 30 prijavljenih putnika

BROJ MJESTA JE OGRANICEN!

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu