VENECIJA – VERONA – TREVIZO – GARDALAND

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 12/07/2017
  • Dolazak: 16/07/2017
  • Cijena: 149€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

VENECIJA – VERONA – TREVIZO –  GARDALAND

ŠOPING U TRŽNIM CENTRIMA: “MC ARTHUR GLEN” & “SAN DONA DI PIAVE” – LJETNJE RASPRODAJE OD 1. JULA

TERMIN PUTOVANJA: 12 – 16.07.2017.

FIRST MINUTE CIJENA: 149,00 EUR

Venecija se nalazi u sjevernoj Italiji. Glavni je grad oblasti Veneto. Ime grada i oblasti potice od plemena Veneto koje je naselilo ovu oblast još u rimsko doba. Venecija je poznata kao jedan od najljepših i najromanticnijih gradova svijeta. Prostire se na 117 malih ostva u Venecijanskoj laguni na obali Jadranskog mora. Zahvata površinu od 414.57 km2, a ima 270.660 stanovnika, sa gustinom naseljenosti 652.9 stanovnika/km2.

Dobrodošli u grad ljubavi! Dobrodošli u grad romantike! Dobrodošli u Veronu! U sjevernoj Italiji, u pokrajini Veneto, na površini od 206 km2, nalazi se omiljena turisticka destinacija, središte Šekspirove poznate drame „Romeo i Julija“ – Verona. Veo misterije nadvija se nad Veronom: detalji rane istorije nisu poznati, kao ni porijeklo njenog imena. Ali, ono što je vidljivo jeste da je Verona grad sa dugom istorijom, pun zanimljivih gradevina i trgova, okružen zidinama. Zbog toga je poznata i kao „mali Rim“.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / 12.07.2017 / – PODGORICA

Sastanak grupe kod hotela “City” u 14:45h. Polazak za Veneciju u 15:00h. Vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama za odmor grupe.

2. DAN / 13.07.2017 / – VENECIJA – TREVIZO 

Dolazak u jutarnjim satima do pristaništa Punta Sabbioni, ukrcavanje na brod i plovidba venecijanskom lagunom do istorijskog centra Venecije. Živost i neobican šarm grada osjeti se na svakom koraku: cuveni Most uzdaha i monumentalna Duždeva palata, barokni biser Venecije – Crkva Santa Maria della Salute, Trg i Crkva Svetog Marka… Kroz lavirint uskih uličica obilazak nastavljamo kroz trgovacku zonu do najstarijeg mosta Ponte Rialto i Kanala Grande, gdje je i danas atmosfera slična kao u doba najveće moći Mletačke Republike. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u pristanište Punta Sabbioni. Odlazak u Trevizo. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3. DAN / 14.07.207 / TREVIZO – GARDALAND – VERONA

Doručak. Nakon doručka, slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u zabavni park GARDALAND ili VERONU. Po dolasku u Gardaland slijedi slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: SVIJET SNOVA – LUDA KUCA –  LETEĆE OSTRVO – ČAROBNA PLANINA – AFRICKI SAFARI KANUOM – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D AVANTURA – SEKVOJA – ATLANTIDA – DOLINA KRALJEVA – PANORAMSKI TOCAK – PLAVI TORNADO, MAMUTI I LEDENO DOBA. Po zatvaranju parka (18:00h)  odlazak do Verone i nastavak putovanja do hotela. Noćenje.

Za putnike koji ne idu u Gardaland organizovan je fakultativni odlazak za Veronu. Po dolasku organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodicina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme. Povratak za Trevizo u 19:00h. Noćenje.

4.DAN  /15.07.2017 / TREVIZO – SHOPPING – PODGORICA 

Doručak. Napuštanje hotela. Pješacka tura i obilazak Treviza: Kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Sinjorija – vjekovno političko središte grada sa prelijepim arhitektonskim zdanjima, katedrala Sv. Apostola Petra, Loda kavalijeri… Slobodno vrijeme. Polazak u šoping i obilazak dva outleta: Tržni centar firmirane robe “MC ARTHUR GLEN”  i drugi tržni centar koji cemo obici je “SAN DONA  DI PIAVE”. Slobodno vrijeme za šoping u ovim tržnim centrima u trajanju od po 3 sata. Nastavak vožnje za Crnu Goru u vecernjim časovima. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

5. DAN  /16.07.2017 / PODGORICA

Dolazak ispred hotela “City” u popodnevnim časovima. Kraj programa.

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

– Prevoz modernim turističkim autobusom (TV, CD, klima)

– Dva noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa  3*** u okolini Treviza

– Usluge vodiča tokom cijelog trajanja aranžmana

– Troškove organizacije putovanja.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

– Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje

– Individualni troškovi putnika

– Međunarodno zdravstveno osiguranje – 5,00 EUR

 

NAČIN PLAĆANJA:

– mogućnost placanja na 3 rate, s tim sto je potrebno uplatiti prilikom prijave 60,00 EUR a zadnju ratu 7 dana prije putovanja;

– mogućnost placanja na 6, 9, 12 rata kreditiranjem kod CKB, NLB ili ATLAS banke;

– plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

 

NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povracaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija odreduje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kucni red objekta u kome je smješten i licno odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom

– Aranžman je raden na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu