VENECIJA – VERONA – PADOVA – TRST – 8 – 11.MART

  • Destinacija:
  • Trajanje: 4 dana
  • Polazak: 08/03/2018
  • Dolazak: 11/03/2018
  • Cijena: 149€

VENECIJA
VERONA * PADOVA *TRST
Outlet Palmanova
8 – 11.MART
Cijena po osobi: 149 € 

Program putovanja:

8.mart
Polazak iz Podgorice sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja u 15h autobusom  turističke klase. Voznja sa pauzama za granicne formalnosti i odmor grupe.

9.mart
Dolazak u Lido di Jesolo, cuveno italijansko ljetovaliste u jutarnjim casovima. Smjestaj u hotel. Nakon krace pause slijedi odlazak do luke Punto Sabioni i ukrcaj za brod ka Veneciji . Po stizanju u Veneciju, obilazak grada s licenciranim vodicem: Trg Sv.Marka, Duzdeva palata,Most uzdaha, Rialto.. Slobodno vrijeme za razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje

10.mart
Dorucak. Slobodno vrijeme u Lido di Jesolu ili fakultativni odlazak do Padove sa obilaskom ovog predivnog grada: Ponte Molino, Prato della vale, basilica.. Nastavak puta doVerone. Obilazak Verone s vodicem: Julijina kuca, trg Bra, trg Erbe… slobodno vrijeme za setnju, razgledanja. U vecernjim satima, kretanje prema hotelu. Dolazak u hotel. Nocenje.

11.mart 
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Odlazak do trznog centra PALMANOVA, koji je jedan od najpoznatijih u ovom dijelu. Slobodno vrijeme za shopping. Zatim, nastavak puta do Trsta. Obilazak Trsta sa vodicem: Canal Grande, Piazza del Unita, crkva SantAntonio Taumaturgo,crkva Santa Maria Maggiore. Slobodno vrijeme za setnju Trstom. U kasnim vecernjim satima, kretanje nazad za Crnu Goru. Voznja sa pauzama za granicne formalnosti i odmor putnika. Po dolasku u Podgoricu, kraj putovanja.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )
  • 2 nocenja s doruckom u hotelu 3* u Lido di Jesolu
  • Obilazak Venecije i Trsta sa lokalnim vodičem
  • Odlazak u trzni centar PALMANOVA
  • Pratilac puta iz agencije

NAPOMENA:
Ovaj aranzman će se realizovati na najmanji broj putnika 45. Molimo Vas da prije prijavljivanja dobro Proučite Opšte Uslove putovanja organizatora putovanja. ( Agencija nije u mogućnosti vratiti novac putniku, ukoliko putnik otkaže svoje prisustvo izletu na dan putovanja ili 48 sati pred dan putovanja, iz organizacijskih razloga ). Agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana za slucaj nedovoljnog broja putnika u roku od 5 dana prije izleta. Za ovo putovanje potreban je vazeci pasos

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu