VENECIJA-GARDALAND-VERONA-TREVIZO & SHOPPING

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 12/07/2017
  • Dolazak: 16/07/2017
  • Cijena: 149€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

VENECIJA-VERONA-TREVIZO-GARDALAND-SIRMIONE-JEZERO GARDA ZA

13. JUL
SHOPPING U TRZNIM CENTRIMA: “MC ARTHUR GLEN” & “SAN DONA DI PIAVE” – LJETNJE RASPRODAJE OD 1. JULA
12.07.-16.07.2017
FIRST MINUTE CIJENA: 149 EURA

Venecija se nalazi u sjevernoj Italiji. Glavni je grad oblasti Veneto. Ime grada i oblasti potiče od plemena Veneto koje je naselilo ovu oblast još u rimsko doba. Venecija je poznata kao jedan od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta. Prostire se na 117 malih ostva u Venecijanskoj laguni na obali Jadranskog mora. Zahvata površinu od 414.57 km2, a ima 270.660 stanovnika, sa gustinom naseljenosti 652.9 stanovnika/km2.
Dobrodošli u grad ljubavi! Dobrodošli u grad romantike! Dobrodošli u Veronu!U sjevernoj Italiji, u pokrajini Veneto, na površini od 206 km2, nalazi se omiljena turistička destinacija, središte Šekspirove poznate drame „Romeo i Julija“ – Verona. Veo misterije nadvija se nad Veronom: detalji rane istorije nisu poznati, kao ni porijeklo njenog imena. Ali, ono što je vidljivo jeste da je Verona grad sa dugom istorijom, pun zanimljivih građevina i trgova, okružen zidinama. Zbog toga je poznata i kao „mali Rim“.
Jezero Garda se nalazi u sjevernom dijelu Italije, između pokrajine Lombardije, Veneta i Trentina. Najveće je jezero u Italiji. Zbog blage klime, prirodnih ljepota, obala prepunih malih gradića i sela koja dodaju šarm na već postojeće prirodne ljepote, predstavlja idealno mjesto za odmor, uživanje u svježem vazduhu i prelijepom pejzažu. Posjetioce fasciniraju brojne atrakcije i istorijski spomenici, smješteni u gradu Garda, antičkom utvrđenom gradu Sirmione, gdje se nalazi zamak Skaliger sa rijetkim primjerom srednjevjekovne odbrambene luke, i drugim gradićima u okolini jezera. Kulinarska tradicija jezera dosta je bogata a veliki izbor specijaliteta može se probati u njegovim simpatičnim restoranima. U blizini jezera, u gradiću Castel Nuovo, nalazi se Gardaland, najpoznatiji zabavni park u Italiji.

Program putovanja:
1. DAN / 12.07.2017 / – PODGORICA

Sastanak grupe kod hotela “City” u 14:45h. Polazak za Veneciju u 15h. Vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama za odmor grupe.

2. DAN / 13.07.2017 / – VENECIJA – TREVIZO 
Dolazak u jutarnjim satima do pristaništa Punta Sabbioni, ukrcavanje na brod i plovidba venecijanskom lagunom do istorijskog centra Venecije. Živost i neobičan šarm grada osjeti se na svakom koraku: čuveni Most uzdaha i monumentalna Duždeva palata, barokni biser Venecije-Crkva Santa Maria della Salute, Trg i Crkva Svetog Marka. Kroz lavirint uskih uličica obilazak nastavljamo kroz trgovačku zonu do najstarijeg mosta Ponte Rialto i Kanala Grande, gdje je i danas atmosfera slična kao u doba najveće moći Mletačke Republike. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u pristanište Punta Sabbioni. Odlazak u Trevizo. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3. DAN / 14.07.207 / TREVIZO – GARDALAND-VERONA-SIRMIONE
Dorucak. Nakon doručka, fakultativni odlazak u zabavni park GARDALAND ili odlazak za Veronu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: SVIJET SNOVA – LUDA KUĆA –  LETEĆE OSTRVO – ČAROBNA PLANINA – AFRIČKI SAFARI KANUOM – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D AVANTURA – SEKVOJA – ATLANTIDA – DOLINA KRALJEVA – PANORAMSKI TOČAK – PLAVI TORNADO, MAMUTI I LEDENO DOBA. Po zatvaranju parka (18h)  odlazak do Sirmionea. Ovo je biser na obali jezera Garda, mjesto je gdje ćete uživati u otkrivanju bezbrojnih detalja u uskim uličicama, probati poznati limoncello, imati slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.
Za putnike koji ne idu u Gardaland organizovan je fakultativni odlazak za Veronu. Po dolasku organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodičina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme  Putovanje do gradića Sirmione, idiličnog mjesta na obali najvećeg italijanskog jezera. Simboli grada su  Dvorac Scaligeri i Grotte di Catullo (Katulove pećine). Slobodno vrijeme. Povratak za Trevizo. Nocenje.

4.DAN  /15.07.2017 / TREVIZO – SHOPPING – PODGORICA 
Dorucak. Napustanje hotela. Pjesacka tura I obilazak Treviza: Kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Sinjorija – vjekovno političko središte grada sa prelijepim arhitektonskim zdanjima, katedrala Sv. Apostola Petra, Lođa kavalijeri… Slobodno vrijeme . Polazak u soping I obilazak dva outleta : Trzni centar firmirane robe “MC ARTHUR GLEN”  i drugi trzni centar koji cemo obici “SAN DONA  DI PIAVE”. Slobodno vrijeme za shopping u ovim trznim centrima u trajanju od po 3 sata. Nastavak voznje za Crnu Goru u vecernjim casovima. Nocna voznja preko Slovenije I Hrvatske sa kracim pauzama za odmor I granicne formalnosti.

5. DAN  /16.07.2017 / PODGORICA
Dolazak ispred hotela “City” u popodnevnim casovima. Kraj programa.

U cijenu aranžmana je ukljuceno:
– prevoz modernim turistickim autobusom (TV,CD, klima)
-dva  nocenja sa doruckom (kontinentalni) u hotelu sa  3***   u okolini Treviza
-usluge vodica tokom cijelog trajanja aranzmana
-troskove organizacije putovanja.

U cijenu aranžmana nije ukljuceno:
-fakultativni izleti i ulaznice za muzeje
-individualni troskovi putnika
-medjunarodno zdravstveno osiguranje – 6 eura

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 60 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
-placanje na 4 rate Premium karticom Hipotekarne banke
– plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

NAPOMENE:
– Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u program.
– Provjeriti 2 dana pre putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

ZA OVO PUTOVANJE VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA
TURISTICKE AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

* licenca Ministarstva turizma broj 320

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu