VELIČANSTVENI VASKRS NA KRFU

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 05/04/2018
  • Dolazak: 09/04/2018
  • Cijena: 169€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

VELIČANSTVENI VASKRS NA KRFU

5 DANA – 05.04 – 09.04.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 169,00 €

 (PREVOZ + HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM + VODIČ)

 

KRF (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposjećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelijepim pješčanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su svoje tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Njemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima….

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN /  05.04.2018. / PODGORICA /    

Okupljanje grupe u 18:45h na parkingu ispred hotela “City”. Polazak grupe ka Krfu u 19:00h. Vožnja kroz Albaniju i Grčku (Skadar, Drač, Đirokastro, Kakavia) sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.

2. DAN / 06.04.2018 – VELIKI PETAK /  KRF /

Jutarnji dolazak u Igumenicu i ukrcaj na brod koji plovi do ostrva Krf. Po dolasku smještaj u hotel i slobodno vrijeme za odmor. Odlazak do centra grada. Obilazak grada uz pratnju vodiča započinje od Espianade sa Listonom, crkve Svetog Spiridona, zgrade Jonske Akademije – tj. prvog grčkog fakulteta, spomenika Šulenburgu i Stare tvrđave,  palate Sv. Mihaila i Georgija – danas Muzeja azijske umjetnosti, Kapije Sv. Georgija, Biblioteke i zgrade Udruženja čitalaca Krfa, zatim prema Staroj luci pored Vizantijskog muzeja, zgrade Prefekture- rodne kuće Joanisa Kapodistrijasa prvog upravitelja Grčke. Slobodno vrijeme uz mogućnost učestvovanja u gradskim svečanim ceremonijama, litijama, liturgijama i svemu onome što Vaskršnje svečanosti čini jedinstvenim na ovom ostrvu. Slobodno vrijeme u gradu za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / 07.04.2018 – VELIKA SUBOTA / KRF /

Doručak. Nakon doručka, odlazak do crkve Svetog Spiridona. Jednistvena je prilika prisustvovati svečanoj litiji i iznošenju plaštanica, kao i iznošenju moštiju Svetog Spiridona – čudotvorca, inače zaštitnika ostrva Krf. Prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji “bacanja vrčeva”. Nakon toga organizovan, fakultativni obilazak Srpske kuće i mauzoleja na ostrvu Vido.  Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče odlazak centra grada Krfa. Na jednom od najlepših trgova u Evropi – Spianada, zajedno sa više desetina hiljada ljudi, pod svetlošću zapaljenih svijeća bićemo dio veličanstvene i jedinstvene proslave Vaskrsa uz litiju. Nakon toga počinje parada filharmonijskih orkestara, a vrhunac ove magične večeri biće fenomenalni vatromet. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 08.04.2018 – VASKRS / KRF /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet Paleokastrica – Ahilion. Odlazak do Paleokastrice, fenomenalnom mjestu na zapadnoj obali ostrva. Obilazak manastira posvećenog Bogorodici, koji se nalazi na uzvišenju, sa čarobnim pogledom na cijelu oblast. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do  Ahiliona – dvorca Austro – Ugarske carice Elizabete – Sisi, nadaleko čuvene po mitskoj lepoti, senzibilnosti, nezavisnom i slobodnom duhu, nakon toga slijedi razgledanje zaliva Garica i Kanona, odakle se pruža prelep pogled na crkvu Bogorodice Vlaherne i čuvenog mišijeg ostrva – Pontikonisi. Slobodno vrijeme u gradu. Mogućnost fakultativnog organizovanja ’’Grčke večeri’’ u nekoj od taverni sa konzumacijom vina i grčke hrane. Ljubaznost osoblja, meni, tradicionalna grčka muzika i igra su garant dobrog provoda. Noćenje.

5. DAN / 09.04.2018. / KRF – PODGORICA /

Doručak. Slobodno vrijeme u gradu. Polazak ka Podgorici. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

U CIJENU JE URAČUNATO:

– Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu

– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Dasiji

– Usluge pratioca / vodiča

– Razgledanje prema programu putovanja

– Troškovi vožnje brodom od Igumenice do Krfa

– Organizacioni troškovi putovanja

U CIJENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja

– Ulaznice za muzeje, ulaznice Ahileon, brodske karte…

– Individualni troškovi…

NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje rutu putovanja, raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

– Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.

– Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

 

 

Tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu