TOSKANA u novembru

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Cijena: 169€

BAJKOVITA TOSKANA – NOVO HIT PUTOVANJE !!!
CORTONA, PIENCA, MONTALCINO, MONTEPULCIANO, ARECO
CIJENA: 169€

 01.11 – 06.11.2019.
PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

Program putovanja:
1. DAN / UTORAK – 01.11.2019. / PODGORICA
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u 14:00h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti…

2. DAN / SRIJEDA – 02.11.2019. / CORTONA – CHIANCIANO TERME
Vožnja preko regija Furlanija, Veneto, Emilia – Romanja, dolazak u Toskanu u prijepodnevnim satima. Obilazak Cortone, gradića etrurskog porijekla, na koji su svoj trag ostavili i Rimljani, a ponovo cvijeta u vrijeme renesanse. U ovom gradu snimljen je film ,,Pod suncem Toskane”. Slobodno vrijeme sve do polaska za Chianciano terme. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i odmor u jednoj od najljepših banja Italije. Noćenje.

3. DAN / ČETVRTAK – 03.11.2019. / CHIANCIANO TERME – PIENCA I MONTALCINO ( FAKULTATIVNO) – CHIANCIANO TERME
Doručak. Slobodno vrijeme u Chianciano termama ili fakultativni izlet u Piencu i Montalcino. Pienca je rodni grad pape Pia II, koji ga obnavlja i gradi u stilu renesanse. Po dolasku razgledanje grada: Duomo, Palazzo Comunale, Palazzo Borgia, Palazzo Piccolomini. Slobodno vrijeme, tokom kojeg preporučujemo da probate ovčiji sir, lokalni proizvod po kome je ovaj grad, izmedju ostalog, poznat. U dogovoreno vrijeme polazak prema srednjovjekovnom gradiću – Montalcinu, koji je smješten u okviru živopisnog parka Val d’Orcia i poznat je po proizvodnji vina Brunelo. Po dolasku obilazak grada i nakon toga slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN / PETAK – 04.11.2019. / CHIANCIANO TERME–DEGUSTACIJA VINA, MONTEPULCIANO I OUTLET (FAKULTATIVNO)- CHIANCIANO TERME
Doručak. Slobodno vrijeme u Chianciano termama ili fakultativni odlazak u cantinu na degustaciju toskanskih vina i nakon toga obilazak jos jednog bisera južne Toskane – Montepulciano, koji je poznat po proizvodnji vina Nobile. Gradić je svjedok tri čuda i zahvaljujući jednom od njih izgrađen je hram San Biagio, jedno od najljepših zdanja ovog grada. Po dolasku obilazak centra grada: Piazza Grande, Duomo, Palazzo Comunale i nakon toga slobodno vrijeme sve do polaska prema Outletu – Valdichiana ( http://www.valdichianaoutlet.it/en/home ). Slobodno vrijeme za šoping. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / SUBOTA – 05.11.2019. / CHIANCIANO TERME – ARECO
Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela i polazak prema gradiću Areco, rodnom gradu Frančeska Petrarke. Po dolasku šetnja gradom…Piazza Grande – trg koji datira iz 13.vijeka, poznat je i po scenama iz filma „La Vita e Bella”, Vazarijeva Loggia, Duomo – predivno gotičko zdanje posvećeno Sv. Donatu, crkva Sv. Franje, Petrarkina kuća… Slobodno vrijeme sve do polaska prema Crnoj Gori. Vožnja preko sjeverne Italije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti…

6. DAN / NEDELJA – 06.11.2019. / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja.

U cijenu aranzmana je ukljuceno:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*;
– Razgledanje prema programu;
– Usluga pratioca / vodiča za obilaske po programu;
– Organizacioni i ostali troškovi.

U cijenu aranzmana nije ukljuceno:

– Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service;
– Fakultativni izleti i ulaznice;
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);
– Lokalna turistička taksa koja se plaća na recepciji hotela (3,00€ ).

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70 eura a zadnju ratu 15 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka

 • Organizator putovanja je Montesol travel, licenca broj 320 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.
 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.
 • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika.
 • Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko banke.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu