TOSKANA – NOVA GODINA 2020.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Cijena: 199€

TOSKANA – NOVA GODINA 2020.
BOLONJA – FIRENCA – SAN GIMIGNANO – SIENA
CIJENA ARANŽMANA: 199,00€ / ZA PRIJAVE DO 20.NOVEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

TERMIN PUTOVANJA: 6 dana / 29.12.2019. – 03.01.2020.

PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

Toskana Nova godina 2020 – je magičan novogodišnji aranžman koji vas vodi u srce Italije, i obilazak predivnih gradova, bogatih kulturno-istorijskim nasleđem, spomenicima i građevinama. Neka italijanska magija za doček Nove godine u Toskani počne!


PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / NEDELJA – 29.12.2019. / PODGORICA /

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u podnevnim časovima. Ukrcaj prtljaga u autobus i upoznavanje sa vodičem. Polazak udobnim autobusom visoke turističke klase. Dnevno – noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2. DAN / PONEDELJAK – 30.12.2019. / BOLONJA – MONTEKATINI /

Dolazak u Bolonju u prijepodnevnim satima. Zadržavanje oko 3 sata u istorijskom centru grada. Kraće razgledanje uz šetnju: Tornjevi blizanci, Trg Mađore, Bazilika Sv. Petronija, palata kralja Enca, fontana Neptun. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Dolazak u Montekatini u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN / UTORAK – 31.12.2019. / FIRENCA /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni jutarnji odlazak za Firencu. Po dolasku u Firencu slijedi odlazak do središta grada i obilazak u pratnji vodiča: Santa Maria Novella, Basilica di San Lorenzo, Palazzo Medici-Riccardi, Duomo, Battisterio, Piazza della Signoria, Loggia dei Lanzi, Palazzo Vecchio, Chiesa di Santa Croce, Ponte Vecchio. Slobodno vrijeme za individualne programe (preporuka: obilazak unutrašnjosti Palazzo Vecchio, uspon na slavnu Brunelleschievu kupolu Katedrale, posjeta Galeria dei Uffizzi). Ostatak popodneva slobodno vrijeme. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. U večernjim časovima fakultativni odlazak u Firencu na DOČEK NOVE GODINE na trgovima i ulicama. Polazak iz Firence oko 02:00h. Dolazak u hotel oko 03:00h. Noćenje.

4. DAN / SRIJEDA – 01.01.2020 / SAN GIMIGNANO & SIENA – ČARI TOSKANE /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u San Gimignano & Sienu. Naše putovanje za danas započinje kraćom vožnjom (115km) i obilaskom dva prelijepa grada, San Gimigniana i Siene. Šetnja ovim srednjevjekovnim gradom poznatim po očuvanim gradskim tornjevima podignutim za zaštitu gradskih kuća-palata (srednjovjekovni neboderi). Pauza za kafu i nastavak putovanja za Sienu. Po dolasku slijedi šetnja gradom u pratnji vodiča: Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre di Mangia, Cappella della Piazza, Loggia della Mercanzia, Via di Citta, Palazzo Chigi-Saracini, Duomo. Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i individualne obilaske. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / ČETVRTAK – 02.01.2020. / MONTEKATINI – PODGORICA /

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Putovanje preko Hrvatske sa usputim zadržavanjima radi odmora grupe i graničnih formalnosti.

6. DAN / PETAK – 03.01.2020. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa!

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;

 • Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* Montekatinija;

 • Razgledanje prema programu;

 • Usluga vodiča za obilaske po programu;

 • Organizacioni i ostali troškovi.


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);

 • Lokalna turistička taksa;

 • Fakultativne posjete i ulaznice.

NAČIN PLAĆANJA:

Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 20 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu