TIRANA – SKADAR – 8. MART

  • Destinacija:
  • Trajanje: 1 dan
  • Polazak: 08/03/2018
  • Dolazak: 08/03/2018
  • Cijena: 15€


SKADAR-TIRANA
8. MART 2017

Cijena:15 euraSkadar na Bojani, jedan od najstarijih gradova na jugu Evrope, okruzen je sa tri vode: Skadarskim jezerom, rijekama Bojanom i Drimom. Istorija tvrdjave Rozafa, koja dominira gradom, stara je preko dvije hiljade godina. Putujuci dalje prolazimo Lješ, Kruju. Nastavak vožnje prema Tirani.
Tirana je glavni i najveci grad Albanije. Osnovana je 1614., a glavnim gradom zemlje postala je 1920. Tirana se nalazi na krajnjem jugu doline rijeke Ishm, 30 km od Jadranskog mora. Industrijski je i kulturni centar Albanije. Najvece industrije su prehrambena, strojarska,tekstilna, farmaceutska i metalurška. Tiransko sveucilište osnovano je 1957. Tirana ima svoj aerodorom, Aeroporti Nënë Tereza (Aerodrom Majke Terezije).

Program putovanja:

Polazak iz Podgorice ispred hotela “City” u 07 i 30h. Vožnja prema Skadru preko Bozaja. Po dolasku u Skadar, razgledanje grada u pratnji turistickog vodica uz pauzu od pola sata. Kratka pauza za individualnu šetnju i nastavak vožnje ka Tirani. Dolazak u Tiranu. Obilazak grada sa lokalnim vodicem. Posjeta trznom centru “City park” Slobodno vrijeme do 19h, kad slijedi povratak za Podgoricu. Dolazak u večernjim satima.Kraj izleta.

U cijenu je uključeno:
– Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )
– Razgledanje Skadra I Tirane uz pratnju stručnog vodiča na našem jeziku
– Troškove vođenja i organizacije

Minimum za realizaciju aranzmana 45 putnika

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu