TAJLAND U JANUARU I FEBRUARU 2018 iz PODGORICE

 • Destinacija:
 • Trajanje: 17 dana
 • Polazak: 11/01/2018
 • Dolazak: 27/01/2018
 • Cijena: 1,349€

TAJLAND U JANUARU  I FEBRUARU 2018 !!!  / 17 DANA – 15 NOĆENJA / Grupni aranžmani

AVIO PREVOZ IZ PODGORICE (sa svim taksama) + 15 noćenja u Bangkoku, Koh Phanganu i Phuketu + vodič

Termini: 11.01. – 27.01.2018. ili 04.02. -20.02.2018.

Samo 1349,00 EUR – za prijave do 01.12.

PROGRAM PUTOVANJA: 

I DAN 11.01.2018. / 04.02.2018. PODGORICA – BANGKOK

Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici/Tivtu u ranim jutarnjim časovima.  Polazak za Bangkok uz presijedanje. Noćni let do Bangkoka. 

II DAN 12.01.2018. / 05.02.2018.  BANGKOK – PHUKET

Dolazak na aerodrom Suvarnabhumi, jedan od najljepših i najvećih u ovom dijelu svijeta. Dobrodošli na Tajland, zemlju osmjeha. Transfer kombijem do Don Muenga drugog aerodroma za lokalne letove, tek toliko da bacite pogled na nebodere Bangkoka, haotičnu gužvu ove megalomanske azijske prijestonice. Upoznaćete je kasnije, ne brinite. Polazak za Phuket najveće i najposjećenije ostrvo na Tajlandu. Očekuje vas kratak let od sat i po vremena. Transfer kombijem do smještaja, raspakivanje i odmor. Slobodni večernji časovi za prikupljanje energije za predstojeće dane. Noćenje.

III DAN 13.01.2018. / 06.02. PHUKET

Boravak na jednom od najpopularnijih ljetovališta u ovom dijelu svijeta. Phuket je ostrvo koje nudi za svakoga po nešto, bilo da volite brzu tajlandsku hranu iz prikolice motorčića ili tuk tukovima, izleti na Koh Phi Phi (film Beach – Leonardo di Caprio) ili jednostavno ležaljku i koktel na tropskom ostrvu, naći ćete to ovdje. Naš vodič vas vodi do udaljenih plaža sa svih strana Patonga. Tropsko ostrvo zaslužuje da se prepustite. Očekuje vas kokosovo mlijeko, vozikanje, odbojka na plaži, kupanje, lokalna hrana. Uveče izlazak u legendarni Tiger ili pak više volite mirniju varijantu kluba na krovu s bazenom. Noćenje.

IV DAN 14.01.2018. / 07.02. PHI PHI ISLANDS

Današnji dan posvjećujemo obilasku Phi Phi ostrva koje je proslavio film Beach sa Leonardom di Capriom i ostavio bez daha sve gledaoce. Ovo ostrvo je raj za oči. Hranjenje majmučića ostaće vam u najljepšem sjećanju. Za one koje ne žele da idu na Phi Phi ostrvo podsećamo da je Phuket najveće ostrvo na Tajlandu i da nudi puno toga kao što su elephant tracking, jungle tracking, James Bond island, gomilu predivnih plaža na samo pola sata motorčićem. Noćenje.

V DAN 15.01.2018. / 08.02. PHUKET

Pored predivne prirode kojom Tajland odiše, neistraženih plaža i rajskih ostrva, susrešćete se i sa jednim od najvećih noćnih gradova. U sumrak, klubovi polako uslužuju prve goste a već oko ponoći je puno. Sjajan noćni provod, strip barovi, Tajlađanke od kojih nećemo moći da vas odvojimo, diskoteke na krovovima, barovi sa igračicama. Ludnica se završava tek ujutru i tako svako jutro. Noćenje.

VI DAN 16.01.2018. / 09.02. PHUKET – PHANGAN

Nažalost, došlo je vrijeme da se oprostimo od Phuketa ali ne brinite – nastavljamo avanturu i uživanje. Pakovanje kofera i čeka nas putovanje do Surathanija, pa do luke Don Sak. Upravo smo prešli sa jedne obale Tajlanda i odlazimo na istraživanje druge polovine. Očekuje nas vožnja trajektom oko 2,3h do Koh Phangan-a. U večernjim časovima stižemo na Koh Phangan gde nas kombi prebacuje do našeg smeštaja. Slobodno veče i opuštanje ispred vaših bungalova. Noćenje.

VII DAN 17.01.2018. / 10.02. KOH PHANGAN

Boravak na jednom od najegzotičnijih i po mnogima najlepšem ostrvu na svijetu, još uvijek neiskvarenom sa netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koje rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva, majmunčićima koji skakuću unakolo i ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i riječima Savadikap. Naš vodič vas vodi na istraživanje plaža kao i degustiranje lokalne hrane na obližnjoj pijaci. Noćenje.

VIII DAN 18.01.2018. / 11.02. KOH PHANGAN

Slobodan dan za istraživanje ostrva i kupanje na nekoj od mnogobrojnih plaža. Noćenje.

XIX DAN 19.01.2018. / 12.02. KOH PHANGAN

Vožnja motorom po ostrvu, obilazak reggae village ili pak više volite raj za oči, pa vas vodimo do velelepnog kineskog hrama i vodopada, očekuje vas ručak na pijaci i odmaranje u rege baru. Noćenje.

X DAN 20.01.2018. / 13.02. KOH PHANGAN

Ispitivanje udaljenih djelova ostrva i plaža, jungle tracking ili penjanje na najvišu tačku na ostrvu gdje ćete ostati bez riječi jer se odavde najbolje vidi koliko je ostrvo i dalje neistraženo i divlje. Ukoliko se odlučite za januarski polazak na ovaj datum pada velika žurka Black moon party, svi mladi se okupljaju na jednoj od plaža ili u džungli i partijaju do zore uz elektronsku muziku i vrhunske uglavnom, trance numere. Služi se alkohol u kofama, svima su tela išarana fluoroscentnim bojama, show sa vatrom, obećavaju nezaboravno veče. Noćenje.


XI DAN 21.01.2017. / 14.02. KOH PHANGAN

Poslednje dane na Koh Phanganu provedite tako da vam ostane u najljepšem sjećanju. Tokom dana uživajte na jednoj od plaža a uveče u fantastičnom zalasku Sunca. Prepustite se hedonisti koji je zarobljen u vama. A uveče Half Moon Festival (februarski polazak) kao jedna od najpoznatijih žurki na Tajlandu održava se jednom mjesečno, plaža, vatra, dj-ejevi sa svih strana sveta i ti, na ostrvu koje posjećuje horde party manijaka specijalno na ovaj dan. Noćenje.

XII DAN 22.01.2018. / 15.02. KOH PHANGAN

Bottle beach, udaljena plaža, do koje se probijamo vozeći vijugavim putevima, izbjegavajući kokose na putevima i majmunčiće koji nas radoznalo posmatraju, ručak na pijaci i lagano veče. Noćenje.

XIII DAN 23.01.2018. / 16.02. KOH PHANGAN – BANGKOK

Jutarnje kupanje, pakovanje i put brodićem i autobusom do željezničke stanice u Surtathaniju. Noćna vožnja spavaćim kolima do Bangkoka.

XIV DAN 24.01.2018. / 17.02. BANGKOK

Stižemo u Bangkok oko podneva i čeka nas kratka vožnja do našeg hotela koji se nalazi u srcu Ko San Road-a, backpackerske naseobine gdje su smješteni većina mladih iz čitavog svijeta. Slobodno popodne za tumarenje KoSan Road-om ili odmaranje na bazenu na krovu hotela uz osvježavajući koktel. Noćenje.

XV DAN 25.01.2018. / 18.02. BANGKOK

Obilazak Bangkoka, King Palace, Zlatni buda, Temple of dawn, China town, uveče izlazak u A si E centar gdje se nalazi pet spojenih klubova, party all night long. Noćenje.

XVI DAN 26.01.2018. / 19.02. BANGKOK 

Šoping preko dana MBK shoping mall ili jedan od mnogo tržnih centara koji se nalaze u tom dijelu grada, ko želi može poći u nezaboravan Siam park koji nudi najveće vještačke talase na svijetu, bazene, rolerkostere i pregršt ostalih stvari. Uveče izlazak na Patpong. Bangkok u prevodu znači grad anđela međutim Patpong je sušta suprotnost i definitivno pripada đavolu. Uverite se i sami zašto je to tako. Noćenje.

XVII DAN 27.01.2018. / 20.02. BANGKOK – PODGORICA

Pakovanje i odlazak na aerodrom “Suvarnhabumi”. Ukrcavanje na let za Podgoricu. Slijećemo na aerodrom Podgorica kasno uveče ili rano ujutru u zavisnosti od vremena polaska aviona.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • avionski prevoz Podgorica-Bangkok-Podgorica
 • avionski prevoz Bangkok-Phuket
 • sve aerodromske takse
 • transfer od aerodroma Savanbruhi do Don Muenga
 • transfer od aerodroma u Phuketu do smještaja u Patongu
 • 4 noćenja u hotelu DJ Apartment u Phuketu
 • Transfer od hotela mini busom i brodom do bungalova na ostrvu Koh Phangan
 • transfer do smeštaja
 • 7 noćenja u Charm Beach Resort-u na Koh Phangan-u
 • transfer mini busom i brodom do Suratanija
 • 1 noćenje tokom vožnje spavaćim kolima od Suratanija do Bangkoka i transfer do hotela
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2* Rambuttri villaje Plaza u Bangkoku
 • Transfer od hotela do aerodroma u Bangkoku
 • Usluge pratioca grupe za svo vrijeme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CIJENA  NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za lux sobu u Koh Phanganu sa klima uređajem, frižiderom i toplom vodom je 100€ po osobi.
 • Fakultativne izlete: Pi Pi island sa noćenjem u bazičnim bungalovima (preporučujemo), dnevni izleti Hram Tigrova i Most na reci Kvaj, Surviver.
 • Doplata za 1/1 sobu tokom boravka na putovanju (na upit)
 • Individualne troškove putnika
 • Tajlandsku vizu koju možete da obezbijedite sami ili preko agencije (60 evra po osobi). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju ne dobijanja vize.
 • Putno – zdravstveno osiguranje (možete uzeti u agenciji)

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je 7 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 10 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na putovanje
 • Najkasnije 48h od trenutka rezervacije nephodno je uplatiti avans od 50 EUR, 500 EUR prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak na putovanje
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu