Tajland – Nova godina 2019.

 • Destinacija:
 • Trajanje: 12 dana
 • Polazak: 28/12/2018
 • Dolazak: 08/01/2019
 • Cijena: 1,338€

SIGURAN POLAZAK
Tajland – Nova godina 2019.

BANGKOK I PUKET

         12 dana (9 noćenja) avionom

Polazak: 28. decembar 2018/ Povratak: 08. januar 2019.

Cijena : 1388 €

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14. vijek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lijepog sna.

Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje pješčanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelijelepe plaže.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (28.12.2018.) PODGORICA ISTANBUL Sastanak putnika na podgoričkom aerodromu u 19:00 h. Polazak aviona za Istanbul u 20:25 h.

2.dan (29.12.2018.) ISTANBUL-BANGKOK Slijetanje u Istanbul oko 00:05 h. Čekanje na vezu. Polijetanje za Bangkok u 01:55 h (Let TK068). Obrok u avionu. Slijetanje u Bangkok u 14:50 h. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje.

3.dan (30.12.2018.) BANGKOK Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposećenijih gradova jugoistočne Azije. Prijestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala rijeke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai” klasične igre sa večerom. Noćenje.

4.dan (31.12.2018.) BANGKOK Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. DOČEK NOVE GODINE!!! Noćenje.

5.dan (01.01.2019.) BANGKOK-PUKET Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Puket u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. do 10. dan (01. do 06.01.2019.) PUKET Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

 11. dan (01.2019.) PUKET –BANGKOK-ISTANBUL Doručak. Transfer na aerodrom u Puketu i let za Bangkok Po dolasku u Bangkok, nastavak putovanja ka  Istanbulu. Polijetanje za Istanbul u 23:45 h. Obroci u avionu…

12.dan (08.01.2019.) ISTANBUL – PODGORICA…Dolazak u Istanbul u 06:05h. Nastavak putovanja za Podgoricu u 08:20h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 08:05h.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA

Smještaj Usluga Cijena aranžmana po

osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za

jednokrevetnu sobu

Hoteli 4* Noćenje sa doručkom  

     1388 €

 

 

    450 €

 

 

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

 

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i 1 ručak tokom obilaska Bangkoka, transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse 362 eura, fakultativni izleti, kao i troškovi viziranja i pribavljanja viza sa uslugom viziranja u iznosu od 40 eura (cijena vize zavisi od ambasade i može se promjeniti), kao i međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

TAJLAND  – opšte informacije o zemlji

Površina: 513.000 km². Glavni grad: Bangkok 7,2 miliona. Stanovništvo: 64 miliona stanovnika. Tajlanđani 53%, Laošani 26%. Kinezi 11%, Malajci 4%, Kmeri 4% Vjeroispovjest:  budisti 94%, muslimani 5%. Zvanični jezik: tai (thai). Klima:  Vrlo prijatno vrijeme sa prosječnim dnevnim temperaturama od 25 do 32°C. Lokalno vrijeme: plus šest sati u odnosu na vrijeme u Crnoj Gorii. Telefon: mreže Telekom ,Telenor i M-tel  imaju roming. Telefonski kod za Tajland je 00 66.

SMEŠTAJ:

Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smještaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mjesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

 

Hotel na ostrvu Puket: CENTARA BLUE MARINE RESORT AND SPA PHUKET 4* https://www.centarahotelsresorts.com/centara/cmp/ ili sličan

Odmaralište Centara Blue Marine and Spa Phuket posjeduje spa centar, fitnes centar i 3 otvorena bazena. Gostima su na raspolaganju klimatizovane sobe i poslovni centar sa besplatnim bežičnim internetom. Odmaralište se nalazi na 15 minuta hoda od plaže Patong i na 15 minuta vožnje od tržnog centra Jungceylon i Bangla Rouda.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

 • gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

 

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu