SPLIT I TROGIR

 

8.MART 2020
🇭🇷 S P L I T – TROGIR 🇭🇷
3 DANA (2 NOĆI) – 🚌 POLAZAK: 06.03.2020.
CIJENA ARANŽMANA: 115€
HOTEL BELLEVUE 3* – CENTAR GRADA

 

1.dan 06.03.2020. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

2.dan 07.03.2020. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u Split. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

 

3.dan 08.03.2020. SPLIT – PODGORICA Doručak.  Slobodno vrijeme za šetnju gradom i individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme (oko 14:00h), polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranžmana obuhvata : 

  • prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča
  • 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  • individualne troskove,

 

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • Pasoš,
  • Datum rođenja i br.pasoša dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu