SOLUN & METEORI

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Cijena: 119€

SOLUN & METEORI – NOVA GODINA 2020
CIJENA: 119,00€ 
ZA PRIJAVE DO 20. NOVEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

5 dana / 30.12.2019 – 03.01.2020.
PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM U CENTRU SOLUNA, VODIČ

 

Solun ili Tesaloniki, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana. U upravnim granicama grada Soluna živi oko 370 hiljada stanovnika, ali „Velikom Solunu“ (šire gradsko područje), koji se sastoji od 16 gradskih i prigradskih opština, živi 1.104.766 žitelja ili svaki drugi stanovnik Periferije Središnja Makedonija. Grad je poznat kao velika luka i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grčke dijaspore. Osnivač Soluna je kralj Kasandar 316. godine p. n. e.[2]. Veruje se da je grad dobio ime po Tesaloniki, supruzi Kasandra i polusestri Aleksandra Velikog…

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / 30.12.2019 / PODGORICA /

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 19:15h. Polazak u 19:30u večernjim satima udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 31.12.2019 / SOLUN /

U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku. Posjeta jednom od najstarijih manastira u ovoj jedinstvenoj grupi pravoslavnih manastira – čudu prirode i ljudske volje u neostvarenom i nesvakidasnjem ambijentu. Nakon obilaska, imaćete priliku da posjetite i jedinstvenu radionicu ikona u podnožju manastira. Nastavak putovanja ka Solunu. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Priprema za doček Nove godine na trgu ili u diskotekama po gradu. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.

3. DAN / 01.01.2020. / SOLUN  /

Doručak. Dan predviđen za individualne aktivnosti. Uveče fakultativni odlazak na “Grčko veče” u jednu od taverni uz tradicionalnu muziku, hranu i piće. Noćenje.

4. DAN / 02.01.2020 / SOLUN – METEORI  PODGORICA /

Doručak. Pakovanje stvari u autobus i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šoping do polaska za Podgoricu. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

5. DAN / PODGORICA / 03.01.2020 /

Rani jutarnji dolazak u Podgoricu. Kraj programa!!!

U cijenu je uključeno: 

– Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni sa audio i video opremom);

– 2 noćenja sa doručkom u hotelu Esperia u centru Soluna;

– Razgledanje prema programu;

– Troškove organizacije putovanja;

– Usluge vodiča za vrijeme putovanja

U cijenu nije uključeno: 

– Fakultativni izleti i posjete,

– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje

– Ulaznice

MINIMUM ZA RAELIZACIJU PUTOVANJA JE 45 PUTNIKA

 

Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena leta od strane avio-kompanije.

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu