Solun & Meteori – 119 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 119 dana
 • Cijena: 5€

 

SOLUN I METEORI – NOVA GODINA 2020.

CIJENA ARANŽMANA: 119,00 € / ZA PRIJAVE DO 15. NOVEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA

TERMIN PUTOVANJA: 5 dana / 30.12.2019 – 03.01.2020.

PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM U CENTRU SOLUNA, VODIČ


Solun Nova godina 2020
– Tesaloniki kako ga još nazivaju, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija.
Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana. U upravnim granicama grada Soluna živi oko 370 hiljada stanovnika, ali „Velikom Solunu“ (šire gradsko područje), koji se sastoji od 16 gradskih i prigradskih opština, živi 1.104.766 žitelja ili svaki drugi stanovnik Periferije Središnja Makedonija.
Grad je poznat kao velika luka i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grčke dijaspore. Osnivač Soluna je kralj Kasandar 316. godine p. n. e.[2]. Veruje se da je grad dobio ime po Tesaloniki, supruzi Kasandra i polusestri Aleksandra Velikog…

Solun je grad koji ima veliki broj restorana, diskoteka, taverni i definitino pravi izbor za novogodišnje praznike.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / PONEDELJAK – 30.12.2019. / PODGORICA /

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u večernjim satima. Polazak udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / UTORAK – 31.12.2019. / METEORI – SOLUN /

U jutarnjim satima dolazak u Kalambaku. Posjeta jednom od najstarijih manastira u ovoj jedinstvenoj grupi pravoslavnih manastira – čudu prirode i ljudske volje u neostvarenom i nesvakidasnjem ambijentu. Nakon obilaska, imaćete priliku da posjetite i jedinstvenu radionicu ikona u podnožju manastira. Nastavak putovanja ka Solunu. Po dolasku slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Priprema za doček Nove godine na trgu ili u diskotekama po gradu. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.

3. DAN / SRIJEDA- 01.01.2019. / SOLUN /

Doručak. Slijedi panoramsko razgledanje grada: Bijela kula, Solunska luka, Rotonda, Galerijusov slavoluk, crkva Svetog Dimitrija, Aristotelov trg. Obilazak srpskog vojničkog groblja “Zejtinlik”. Slobodno vrijeme za odmor. Uveče fakultativni odlazak na “Grčko veče” u jednu od taverni uz tradicionalnu muziku, hranu i piće. Noćenje.

4. DAN / ČETVRTAK – 02.01.2020. / SOLUN – PODGORICA /

Doručak. Pakovanje stvari u autobus i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za šoping do polaska za Podgoricu. Putovanje preko Albanije sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

5. DAN / PETAK – 03.01.2020. / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu. Kraj programa!


U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;

 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu Esperia u centru Soluna;

 • Razgledanje prema programu;

 • Usluga vodiča za obilaske po programu;

 • Organizacioni i ostali troškovi.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Fakultativni izleti i posjete, ulaznice;

 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 6,00€);

 • Lokalana turistička taksa, koja se plaća na recepciji hotela.


NAČIN PLAĆANJA:

Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu