SOFIJA & PLOVDIV

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Cijena: 125€

JESEN 2019

SOFIJA & PLOVDIV

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 31.10.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

HOTEL CITY AVENUE 3* – CENTAR GRADA

 

SOFIJA – grad koji predstavlja politički, ekonomski, kulturni i obrazovni centar Bugarske, a sa svojih 492 km2, svakako najveći i glavni grad ove države smještene u jugozapadu Evrope. Ulaskom Bugarske u Evropsku uniju, počinje i konstantan razvoj Sofije, tako da iz godine u godinu dobija obrise modernog grada. Brojni kulturno istorijski spomenici, dobar provod, kao i povoljne cijene, samo su neki od razloga koji privlače sve veći broj turista da posjete Sofiju. Sigurni da će i na Vas ovaj grad ostaviti pozitivan utisak  I opravdati vaša očekivanja.

 

1.dan- 31.10.2019. PODGORICA  Sastanak putnika ispred Hrama u 22:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase. Noćna vožnja preko Srbije, sa kraćim pauzama …

2.dan- 01.11.2019. SOFIJA Dolazak u Sofiju predvidjen je u prijepodnevnim časovima. Po dolasku slijedi smještaj u hotel City Avenue 3* (hotel sa veoma dobrom lokacijom u centru grada). Nakon odmora očekuje vas obilazak glavnog i najvećeg grada Republike Bugarske: Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje… Nakon prvog upoznavanja sa gradom, slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan- 02.11.2019. SOFIJA – PLOVDIV Doručak. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Plovdiv – drugi po veličini grad u Bugarskoj, ali i jedan od najstarijih evropskih gradova. Smješten na obalama rijeke Marice, u podnožju Rodopskih planina, Plovdiv se savršeno uklopio u ambijent šest brda, na kojima i leži ovaj grad. Po dolasku u Plovdiv očekuje vas obilazak u pratnji vodiča: Crkva Sv. Konstantina, rimski stadion, Antički amfiteatar, utvrdjenje iznad rijeke Marice… nakon obilaska, slijedi slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, i povratak u Sofiju. Slobodno vrijeme za večernji izlazak. Noćenje.

4.dan-03.11.2019. SOFIJA Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijem za individualna razgledanja grada, šetnju, šoping. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa pauzama…

5.dan- 04.11.2019. PODGORICA  Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima, kraj programa.

                                                      

Cijena aranžmana obuhvata :

  1. prevoz autobisom visoke turističke klase na navedenim relacijama
  2. hotelski smještaj u Sofiji, Hotel  City Avenue 3* – centar grada (2 noćenja sa doručkom)
  3. obilasci prema programu, turističko vođstvo puta,

Cijena aranžmana NE obuhvata :  Izlet u Plovdiv -25€, međunarodno osiguranje 5€

 

Hotel City Avenue 3* –  Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada. Do glavnih turističkih atrakcija i znamenitosti grada, možete stići laganom šetnjom. Ovaj moderan objekat nudi udobno uređene sobe. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu. Od strane putnika koji su  boravili u ovom hotelu, dobio je odlične ocjene i preporuke.

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

❗ Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa. ❗

⭐ Cijena aranzmana je podlozna promjeni.⭐

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu