SOFIJA – PLOVDIV – NOVA GODINA 2018

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 30/12/2017
  • Dolazak: 03/01/2018
  • Cijena: 119€

 BUGARSKA – SOFIJA – PLOVDIV – NOVA GODINA 2018

  30.12.-03.01.2018

  CIJENA ARANŽMANA: 119€ HOTEL  SA 4*

 Program putovanja:
30.12.2017 / Subota/ Podgorica-Sofija
Sastanak grupe ispred hotela City u 21:45h. Polazak za Bugarsku u 22:00h. Voznja kroz Srbiju I Bugarsku sa kracim pauzama za odmor I granicne formalnosti.

31.12.2017/ Nedelja / Sofija
Dolazak u Sofiju u jutarnjim satima. Obilazak grada, panoramsko pjesacka tura:crkve Svetog Đorđa, Svete Sofije, Svete Petke, Svetih Sedam Svetaca, ruska crkva Svetog Nikolaja, patrijaršijska katedrala Aleksandra Nevskog, džamija Banja Baši jedna od najstarijih džamija na Balkanskom poluostrvu i spomenik kulture, sinagoga, Rotonda Svetog Đorđa, Narodno pozorište, zgrada Predsjedništva, Ulica Cara Osloboditelja (popločana keramičkim pločicama i vjeruje se da je jedan dio pločica od čistog zlata), spomenik Aleksandra Nevskog, zgrada Skupštine, jezero Arijana, Ulica Vitoša ( idealna za shopping i kafu u jednom od gradskih kafića)… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme.  Priprema za novogodišnju noć. Odlazak na jedan od trgova Sofije na kojem će Vas dočekati bogat novogodišnji program ili odlazak u neki od brojnih restorana i kafića. Srećna Nova 2018. Godina ! Individalni povratak u hotel. Noćenje.  Noćenje.

01.01.2018 / Ponedeljak /Sofija – Plovdiv
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Plovdiv. Panoramsko razgledanje ovog istorijskog grada raznolike arhitekture: Antički amfiteatar iz 2. vijeka, rimski stadion,crkva Svetog Konstantina, kao i brojni muzeji i galerije, starog utvrđenja iznad rijeke  Marice…Slobodno vrijeme za individualno razgledanje i posjetu muzeja kao I očuvanih aristokratskih vila iz 18. I 19. vijeka koje su pretvorene u muzeje…Povratak za Sofiju u popodnevnim casovima. Noćenje.
 
02.01.2018 / Utorak/ Sofija – Podgorica
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme ili odlazak u šoping u jedan od mnogobrojnih tržnih centara. Polazak za Crnu Goru u oko 18h. Voznja kroz Bugarsku i Srbiju.

03.01.2018/ Srijeda /Podgorica
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim  satima ispred hotela “City”. Kraj programa.

U CIJENU ARANZMANA JE UKLJUCENO:
* Prevoz autobusima visoke turisticke klase na relaciji Podgorica – Sofija –Podgorica
* Obilaske prema programu
* 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u sirem centru Sofije  u 1/2 i 1/3 sobama
* Usluge  turističkog vodica
* Organizacioni troskovi

U CIJENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO:
* Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
– izlet do Plovdiva
* Međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (plaća se u agenciji)
* Doplatu za jednokrevetnu sobu
* Individualne troškove u hotel-u i za vrijeme putovanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 60 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem Hipotekarne banke
– plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

NAPOMENE:
– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.
– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu