SOFIJA I PLOVDIV – 129€

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Cijena: 129€

SOFIJA I PLOVDIV – NOVA GODINA 2020
CIJENA : 129 € 

ZA PRIJAVE DO 5. DECEMBRA ILI POPUNJAVANJA SLOBODNIH PROMOTIVNIH MJESTA
5 dana / 30.12.2019 – 03.01.2020.
PREVOZ, HOTEL SA DORUČKOM, VODIČ

 

1. DAN / 30.12.2019. / PONEDELJAK / PODGORICA – SOFIJA /
Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 19:45h. Polazak za Bugarsku u 20:00h. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / 31.12.2019. / UTORAK / SOFIJA /
Dolazak u Sofiju u jutarnjim satima. Obilazak grada: Crkve Svetog Đorđa, Svete Sofije, Svete Petke, Svetih Sedam Svetaca, crkva Svetog Nikolaja, patrijaršijska katedrala Aleksandra Nevskog, džamija Banja Baši jedna od najstarijih džamija na Balkanskom poluostrvu i spomenik kulture, sinagoga, Rotonda Svetog Đorđa, Narodno pozorište, zgrada Predsjedništva, Ulica Cara Osloboditelja (popločana keramičkim pločicama i vjeruje se da je jedan dio pločica od čistog zlata), spomenik Aleksandra Nevskog, zgrada Skupštine, jezero Arijana, Ulica Vitoša ( idealna za shopping i kafu u jednom od gradskih kafića)… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Priprema za novogodišnju noć. Odlazak na jedan od trgova Sofije na kojem će Vas dočekati bogat novogodišnji program ili odlazak u neki od brojnih restorana i kafića. Srećna Nova 2020. Godina! Individalni povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / 01.01.2020. / SRIJEDA / SOFIJA – PLOVDIV /
Doručak. Slobodan dan za individualne akjtivnosti ili fakultativni odlazak do Plovdiva. Panoramsko razgledanje ovog istorijskog grada raznolike arhitekture: Antički amfiteatar iz 2. vijeka, rimski stadion, crkva Svetog Konstantina, kao i brojni muzeji i galerije, starog utvrđenja iznad rijeke  Marice…Slobodno vrijeme za individualno razgledanje i posjetu muzeja kao i očuvanih aristokratskih vila iz 18. i 19. vijeka koje su pretvorene u muzeje… Povratak za Sofiju u popodnevnim časovima. Noćenje.

4. DAN / 02.01.2020. / ČETVRTAK / SOFIJA – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme ili odlazak u šoping u jedan od mnogobrojnih tržnih centara. Polazak za Crnu Goru u popodnevnim satima.

5. DAN / 03.01.2019. / PETAK / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu. Kraj programa.
U cijenu je uračunato:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
 • 2 noćenja sa doručkom u economy sobama u hotelu Marinela 5* u Sofiji;
 • Obilasci prema programu;
 • Usluga vodiča za obilaske po programu;
 • Organizacioni i ostali troškovi.

U cijenu nije uračunato:

 • Doplata za smještaj u standard sobi – 15,00 € za cijelo vrijeme trajanja putovanja;
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike;
 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 6,00€);
 • Individualne troškove u hotelu i za vrijeme putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:
– Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave u iznosu od 50 eura, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;
 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu