SKIJANJE U FRANCUSKOJ 2020

  • Destinacija:
  • Trajanje: 10 dana
  • Polazak: 24/01/2020
  • Dolazak: 02/02/2020
  • Cijena: 395€

SKIJANJE U FRANCUSKOJ 2020 – nastavljamo tradiciju najboljih skijanja u Francuskoj
FORET BLANCHE – RISOUL / VARS
24.01.-02.02.2020
FIRST MINUTE CIJENA: od 395 EURA
za prijave i uplate avansa do 5. novembra
SEDAM NOĆENJA-PREVOZ-ŠESTODNEVNI SKI PASS
SMJESTAJ U APART HOTELU “CHALET DES RENES” SA ZATVORENIM BAZENOM

  Forêt Blanche je skijalište koje zajedno formiraju Risoul i Vars. Nalazi se između Queyras i Écrins nacionalnih parkova sa 180 km staza, najveće je skijaško područje u južnom dijelu francuskih Alpa. Vrh Pic de Chabrières (2750m) čini granicu između dva skijališta, Varsa s jedne strane i Risoul-a s druge. Oba skijališta nude preko 300 sunčanih dana godišnje, kao i bogate sniježne nanose. Risoul  je mali gradić u Hautes-Alpes regiji koja se nalazi u jugo-istočnim Alpima , između gradova Briancon i Gap. Surfland . Snowpark postoji vec preko deset godina i sada je upotpunjen stazama kako za početnike tako i za iskusne bordere. Snowpark je izabran kao trening zona za ZOI Torino 2006. Apres-ski  je veoma raznolik uz veliki broj kafića, barova i noćnih klubova unutar kompaktnog gradskog jezgra. Od aktivnosti pored skijanja tu su klizališta u Risoulu i Varsu, nezaboravna vožnja motornim sankama i ogroman bioskopski kompleks. Jedno od rijetkih francuskih ne-glečerskih skijališta Forêt Blanche je još poznat i po bujnoj vegetaciji što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Prednost takvog skijališta je veliki freeride potencijal kroz šumu. Napredni skijaši i snowboarderi koji vole dubok snijeg, imaju na raspolaganju ogroman broj off piste trailova koji se protežu duž cijelog skijališta i završavaju u Les Clauxu ili Saint Marie selu. Ovdje možete probati tradicionalnu hranu iz ovih krajeva kao što je fondue, raclette i pierrade koja su dostupna u većini restorana, zajedno sa tipičnom internacionalnom kuhinjom – pizza, tjestenina, odrezak, burgeri i pomfrit. Prosječna cijena obroka je oko € 15, znatno jeftinije u pogledu na ostala francuksa skijališta, tu je i dobar izbor domaćih vina i sireva.

Program putovanja:
 1 dan  / 24.01.2020 /
Okupljanje na parkingu kod Delte i polazak iz Podgorice  u 11h. Polazak u 11:30h. Dnevno noćnja vožnja preko Bilece kroz Hrvatsku I Sloveniju sa kraćim pauzama za odmor I granične formalnosti.

2 dan  / 25.01.2020 / 

Dolazak u Risoul u popodnevnim časovima i smještaj u apartmane. Podjela ski passova.

3 – 8 dan  / 26.01.-31.01.2020 /

Šestodnevno skijanje na Forêt Blanche.

9 dan  /01.02.2020 /

Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava.  Polazak za Podgoricu u 10h. Svracanje u outlet Vicolungo pored Milana. Nastavak voznje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa kracim pauzama za odmor.

10 dan / 02.02.2020 / 

Dolazak u Podgoricu u podnevnim časovima. Kraj programa

Smjestaj:
Tokom ovog putovanja bicemo smjesteni u apart hotelu  “Chalet des Renes”. Ovaj apart hotel je jedan od najboljih u Varsu, I objekat je nov.  Apartmani su u chalet stilu i imaju balkone s pogledom na planinu. U okviru objekta dostupno je besplatna skijasnica. Gosti imaju besplatan pristup unutrasnjem bazenu , a uz dodatnu doplatu mogu uživati ​​i u spa uslugama, uključujući vruću kadu, parnu sobu i saunu.Apartmani sadrže kombinaciju stila chalet i modernog namještaja, a svaki sadrži prostor za sjedenje s kaučem, TV-om ravnog ekrana i DVD playerom. Vlastita kupatila uključuju kadu ili tuš, fen za kosu i WC. Besplatan WIFI dostupan je na recepciji.Frizider,masina za sudje i aparat za kafu mogu se naći u kuhinji svakog apartmana. Restorani i trgovina prehrambenih proizvoda nalaze se na 500 metara od objekta u centru grada. Prva zicara je udaljena 100 metara od rezidencije.

 Cijene:
-Smještaj u 4-krevetnim apartmanima = 420 eur.
-Smještaj u 6-krevetnim apartmanima = 405 eur.
-Smjsmeštaj u 8-krevetnim apartmanima = 395 eur.

Doplata u slucaju da apartmani nisu u potpunosti popunjeni:
Ako su 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi iznosi 50 evra
Ako su  dvije osobe u 4-krevetnom apartmanu doplata je 150e po osobi.
Ako pet  osoba borave u sestokrevetnom apartmanu, doplata po osobi iznosi 30 evra po osobi.
Ako  7 osoba boravi u 8-krevetnom apartmanu, doplata iznosi 20 evra po osobi.

 CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– 7 noćenja u apart hotelu “Chalet des Renes”.
– 6 dana ski pass
-prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Podgorica-Vars-Podgorica
-pratioc grupe iz agencije
-organizacione troškove

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom
2. Individualne troškove putnika.
3. Najam posteljine
4. gradska taksa, placa se na recepciji hotela

Depozit: Depozit u zavisnosti od veličine apartmana iznosi 300 evra po apartmanu, a plaća se neposredno prije ulaska smještaj. Ukoliko posjedujete deviznu kreditnu karticu možete da je date kako bi vam na ime depozita blokirali sredstva u naznačenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje:  Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio prije ulaska u isti. Ukoliko za to želite angažovati specijalizovanu službu za čišćenje, moraćete platiti njihove usluge. Cijena čišćenja je 60-75 evra po apartmanu zavisno od veličine apartmana.

NAČIN PLAĆANJA:
Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 100 eura, drugu ratu do 5. Novembra, trecu do 5. Decembra a zadnju ratu do 10. Januara

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana prije puta.
KARAKTERISTIKE SKI CENTRA

Ukupna dužina ski staza: 180 km
Od toga:
– Dužina lakih staza: 99 km
– Dužina srednjih staza: 70 km
– Dužina teških / zahtevnih staza: 11 km.
Broj kategorizovanih staza: 112
Od čega je:
– Zelenih 17,
– Plavih 50,
– Crvanih 37,
– Crnih 8.
Ukupan broj žičara: 55 (36 vučnica, 17 sedežnica i 2 gondole).
Snowpark: 2 snowparka (jedan u Risoulu i jedan u Varsu).
Cross-country staze: 40km.

 

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu