SARANDA-119€ – 02-06.08.2019

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Cijena: 119€

SARANDA

(Butrint, Krf ,Đirokastro i Drač )

Cijena:119€
02-06.08.2019

 

1.dan PODGORICA-SARANDA
Polazak grupe ispred hotela Podgorica  u 23:30h. Voznja preko Skadra, Draca uz krace pauze za odmor putnika i granicne formalnosti.

2.dan SARANDA –BUTRINT
Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima , upoznavanje sa poznatim ljetovalštem na jugu Albanije koje je  jedno od najlepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevasteji, stradalih 320. godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smjestaj u hotel 3* oko 12 h   Slobodno vrijeme za odmor-kupanje  do 17h .kada je planiran  – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak ovog arheoloskog nalazista. U vecernjim casovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnu i večeru u neki od predivnih restorana . Nocenje.

3.dan SARANDA –KRF
Dorucak. Slobodno vrijeme za kupanje na plazi  ili fakultativni odlazak na Krf, u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 09:00h), voznja brodom -hidrogliserom ….Obilazak grada sa vodičem ,slobodno vrijeme do povratka sa Krfa  u 18:30 h….Nocenje.

4.dan.14.07.SARANDA
Doručak . Slobodno vrijeme za setnju i  kupanje ….( odlazak  na čuvenu plažu ‘’Ksamil’’ sa prozirno plavom i bistom vodom )  …Noćenje

5.dan SARANDA –DRAČ
Dorucak. Odjava iz hotela.  Polazak  za Podgoricu   preko Drača …Svraćanje u Drač ,pauza  3 sata za odmor i šoping .. Nastavljamo voznju …… Dolazak u Podgoricu u vecernjim satima .

U cijenu je ukljuceno:

–autobuski prevoz turisticke  klase

– 3 nocenja sa doruckom u hotelu 3+*

–vodic tokom čitavog putovanja

– pratilac iz agencije

U cijenu nijesu ukljuceni:

– fakultaivni izleti :Butrint ( 10 € sa ulaznicom i vodičem  ),–Krf (cjelodnevni izlet …karta za brod  + bus prevoz  do Luke + bus prevoz na Krfu , vodič za obilazak grada ( 1 h)

– medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (5€)

 

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu