SANTORINI, 01.06-06.06

 • Destinacija:
 • Trajanje: 7 dana
 • Polazak: 01/06/2017
 • Dolazak: 06/06/2017
 • Cijena: 465€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


SANTORINI

7 DANA (6 NOĆENJA)

POLAZAK – 01.06- 06.06

CIJENA ARANŽMANA: već od 465,00€

***Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije.***

UKRATKO O DESTINACIJI

Grčka, zemlja drevnih bogova, prirodnih ljepota i bogate istorije, koja nam je, između ostalog, podarila i demokratiju, ‘darovala’ nam je i svoja brojna ostrva. Na stotine njih razasutih od Jonskog do Egejskog mora, svake godine privlače milione turista, a najprivlačniji među njima svakako su oni iz skupine Ciklada (Kykladhes) – Los, Mikonos, Naksos   i Santorini.

Santorini ili Tira je jedno od ostrva u grupaciji Kiklada u Grčkoj. Santorini je jedno od najslikovitijih, najpoznatijih i turistički najposjećenijih ostrva u Grčkoj. Ovo ostrvo u prošlosti poznat i kao Kalliste (najljepši) ili Thera, ime je dobio po Sv. Ireni (Santa Irina), zaštitnici ostrva.

PROGRAM PUTOVANJA 

1 .DAN

S obzirom da u cijenu aranžmana nije uključen transfer do Tirane, naša agencija svim putnicima nudi mogućnost organizovanog transfera. Cijena po putniku iznosi 30,00€ (povratni transfer).

***Navedena cijena važi ukoliko se za uslugu transfera prijavi dovoljan broj putnika.

Polazak iz Tirane za Atinu je 01.06.2017. u 15:40h.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 56cm x 45cm x 25cm). Tečnosti do 100ml.

U Atinu stižete u 17:55h.

Putovanje dalje nastavljate letom iz Atine za Santorini, let je u 19:50h.

Na Santorini stižete u 20:35h.

Smještaj je obezbijeđen u „Alexandra“ 2*.

2-6 DAN

Slobodni dani (02.06.2017. – 06.06.2017.).

Detalje o svim zanimljivim mjestima koje bi trebalo posjetiti možete pronaći u našem vodiču.

7 DAN

Povratak je 06.06.2017.godine letom sa Santorinija za Atinu.

Dozvoljeni prtljag po putniku 8kg (ručni prtljag dimenzija 56cm x 45cm x 25cm). Tečnosti do 100ml.

Let je u 13:05h. Budite na aerodromu dva sata prije polijetanja aviona.

U Atinu stižete u 13:50h.

Putovanje dalje nastavljate letom iz Atine za Tiranu, let je u 19:40h.

U Tiranu stižete u 19:55h.

SMJEŠTAJ

„Alexandra“ 2*

(Link: http://www.alexandra-santorini.com/ )

***Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takođe postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanja. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
 • Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE

 • Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
 • U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
 • Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
 • Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
 • Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
 • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.

Uplate avansa garantuju cijenu aranžmana. Uplata se može izvršiti u gotovini ili na tekući račun u Hypo Alpe Adria banci na br. računa 555-9001466717-67.

Rok za prijavu je do 15 dana prije putovanja. PREPORUČUJEMO ranije rezervacije zbog bolje cijene aranžmana.

U slučaju odustajanja od aranžmana, povrat sredstava nije moguć. Moguća je zamjena ako se odjava izvrši 15 dana prije polaska i ako u avio kompanijama postoji mogućnost za istu..

U slučaju nemogućnosti zamjene ili kraćeg roka od 15 dana, agencija nije u obavezi da vrši povraćaj uplata. Opcija otkazivanja od strane agencije ne postoji. U slučaju više sile agencija je u obavezi da povrati uplaćen iznos za putovanja.

U slučaju uplate cijelog iznosa, cijene aranžmana su fiksne, avio karte i vaučeri za smještaj se preuzimaju odmah. Aranžman obuhvata avio karte, smještaj i sve takse.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije BUON VIAGGIO TRAVEL

T.A. BUON VIAGGIO TRAVEL

tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu