PRAG

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 03/08/2018
 • Dolazak: 07/08/2018
 • Cijena: 545€

 

PRAG

5   dana (4  noćenja) – avionom

                03.08.-07.08.2018.

                                                                                              Cijena : 545 €

 

Prag magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva. Grad najveće istorijske vrijednosti sa dugom tradicijom. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim djelima Prag su opisali mnogi umjetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla.

                                               

Program putovanja:

1.dan PODGORICA–DUBROVNIK – PRAG Transfer od Podgorice do Dubrovnika. U 14:40 h let za Prag sa dolaskom u 16:30. Transfer do hotela. Nakon odmora predviđeno je razgledanje u pratnji stručnog vodiča: Karlov most, Starogradski trg sa čuvenim astronomskim satom Orloj, obilazak praškog geta – jevrejska četvrt sa nekoliko sinagoga, Vaclavske namjesti, narodni muzej, Barutni toranj. Slobodno vrijeme.Noćenje.

2.dan PRAG Fakultativni obilazak praškog dvorca na Hradčanima, katedrale Sv. Vita sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicama čeških kraljeva, stare kraljevske palate, Vladislavove dvorane, bazilike Sv. Đorđa i Zlatne ulice, čiji izgled nije izmijenjen od XVI vijeka i u kojoj je živio Franc Kafka. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan DREZDEN Doručak. Dan predviđen za fakultativni odlazak u Drezden. Glavni je grad njemačke savezne države Saksonija, u dolini rijeke Elbe,na 20 kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je i po građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama. Najpoznatija obilježja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Poslijepodnevni povratak u Prag. Noćenje.

4.dan KARLOVE VARI Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u Karlove Vari.Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjeevropskog banjskog i turističkog mjesta i jednog od najljepših srednjoevropskih gradova. Obilazak čuvenih banjskih ljekovitih izvora i kolonade, Grand Hotel Pupp, crkva Sv. Marije Magdalene, ruska crkva Sv. Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscina, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posjećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Slobodno vrijeme za degustaciju čuvene Becherovke otkrivene prije 200 godina, karlovske oblande, vode sa ljekovitih izvora. Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.dan. PRAG – DUBROVNIK – PODGORICA Doručak. Odjava iz hotela. Nakon toga polazak ka aerodromu i ukrcaj na let za Dubrovnik. Let za Dubrovnik je planiran u 12:15 h. Po dolasku u Dubrovnik transfer do Podgorice. Kraj programa!

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA
Hotel Usluga 03.08.-07.08.  
Hotel sa 3*** Noćenje sa doručkom 545 €  
Doplata za jednokrevetnu sobu 135 €  
     

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik -Prag – Dubrovnik, transferi autobusom Podgorica – Dubrovnik,kao i  aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije Smartwing.

Prtljag od 15 kg  i ručni prtljag 8 kg .

U cijenu putovanja nije uračunato:

fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (4,60 €) , osiguranje od otkaza putovanja.

 

 • Za državljane Republike Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Smartwings-a  potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima Smartwings-a se dodatno naplaćuju.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti u Pragu  plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Tel. 067 062 888

                                                          067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu