PARIZ, 1.MAJ

  • Destinacija:
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 28/04/2018
  • Dolazak: 03/05/2018
  • Cijena: 489€

PARIZ

28.04.2018.-03.05.2018. (6 dana, 5 noćenja)

CIJENA :  489 €

 

1.dan TIVAT – PARIZ Polazak sa aerodroma Tivat za Pariz u 08:55 h. Po slijetanju na aerodrom transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i to : Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Opera, Trg Vendom sa čuvenim hotelom Ric, Luvr, Invalidi, Trokadero,… Nakon obilaska odlazak do hotela, smještaj i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.

2.dan PARIZ Doručak. Odlazak u razgledanje grada: Montmartr, crkva Sakr Ker, Pigal, trg Tertr… zatim obilazak katedrale Notr Dam, Latinske četvrti,… Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan PARIZ Doručak. Mogućnost odlaska do Ajfelovog tornja. U popodnevnim satima mogućnost fakultativne posjete muzeju Luvr gdje ćete vidjeti najčuvenija umjetnička djela: Mona Liza, Nika sa Samotrake, Miloska Venera…

4.dan PARIZ Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u zabavni park – Diznilend, cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha, Piratskom naselju,… tu su i čuveni rolokousteri: Indiana Jones, Space Mountain … Povratak u hotel u večernjim časovima. Mogućnost večernjeg odlaska u jedan od najčuvenijih kabarea na svijetu Mulen Ruţ. Noćenje.

5.dan PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak do dvorca Versaj. Mogućnost večernjeg odlaska u jedan od najčuvenijih kabarea na svijetu Mulen Ruž. Noćenje

6.dan PARIZ – PODGORICA Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme do polaska grupe iz hotela na aerodrom. Let iz Pariza po redu letjenja u 14:00 h i dolazak u Podgoricu u 16:25 h.

  • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse ) 2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Tivat-Pariz-Podgorica, transferi autobusom aerodrom-hotelaerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluţivanje), panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse na letu kompanije Montenegro Airlines u iznosu od 147 €, plaćaju se u agenciji, fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (8,26 €), a ni osiguranje od otkaza putovanja.

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu