MOSKVA 21.02.2018. – 25.02.2018. – finala Lige Evrope

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 21/02/2018
 • Dolazak: 25/02/2018
 • Cijena: 245€

MOSKVA

21.02.2018. – 25.02.2018.

(5 dana, 4 noćenja) – avionom
Cijena: 345 eura

Montenegro Airlines (jutarnji odlazak, poslijepodnevni povratak)

Organizovani odlazak na utakmicu 1/16 finala Lige Evrope u fudbalu

CSKA – CRVENA ZVEZDA

 

Kosmopolitska Moskva, grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije. Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prijestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene ljepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.

1.dan TIVAT – MOSKVA
Sastanak grupe na aerodromu Tivat, dva sata prije leta. Let za Moskvu u 10 h. Slijetanje na aerodrom Domodedovo u Moskvi u 15:10 h.Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan MOSKVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom  u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 4-5 sata. Moskvu je 1147. g. osnovao knez Jurij Dolgorukij. Broji preko 13.000.000 stanovnika, a zauzima površinu od 1.000 km2. Smještena je na 7 brežuljaka. U toku razgledanja grada, vidjećete: Crveni Trg, Tversku ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda, Park Pobede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. I sve to uz zanimljivu priču našeg vodiča o istoriji i sadašnjem životu Moskve. Posjeta  čuvenom moskovskom metrou. Posjeta utakmici CSKA –CRVENA ZVEZDA. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan MOSKVA
Doručak. Vrijeme za slobodne aktivnosti i kupovinu.

Fakultativno: U pratnji stručnog vodiča odlazi se na razgledanje teritorije Kremlja i crkava kao što su: Uspenska, Arhangelska i Blagoveštenska crkva, Car-top – nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono – najveće na svijetu, teško 202t, visoko 6.14m, spoljni izgled predsjedničke palate. Kremlj predstavlja bivšu rezidenciju ruskih careva. Mogućnost prisustvovanja “smjeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu vidjeti: krune, kočije, zlatno posuđe, presto i dr.noćenje.

4.dan. MOSKVA
Doručak. Fakultativno: Preporučujemo da posjetite Muzej Borodinske bitke sa vodičem i transferom. Muzej je posvećen Otadžbinskom ratu iz 1812.g. Rusa protiv Napoleona. Tu se mogu vidjeti: centralni eksponat – Panorama Borodinske bitke, kolekcija ličnih stvari učesnika rata, oružje, živopisne grafike, rijetke knjige itd. Muzej je 2011.g. rekonstruisan, a 2012.g. je proslavio stogodišnjicu. Noćenje.

5 dan MOSKVA -TIVAT
Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme do polaska grupe iz hotela na aerodrom. Let iz Moskve po redu letjenja u 13:00 h i dolazak u Tivat  u 14:10  h.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga
Hotel ibis Cosmos 4****ili sličan Noćenje

sa doručkom

345 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 145 €

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na relaciji Tivat –Moskva -Tivat, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato:
Avio-takse na letu kompanije Montenegro Airlines u iznosu od 95 €, plaćaju se u agenciji, fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju,  međunarodno putno osiguranje (4,60 €), a ni osiguranje od otkaza putovanja, ulaznice za utakmicu. 

Hotel COSMOS 4****

Ovaj hotel se nalazi pored izložbenog centra All-Russia i obuhvata spa centar sa bazenom, fitnes centrom i uslugama masaže. Stanica metroa VDNK je udaljena 400 metara. Živopisno uređene sobe u hotelu Cosmos nude bežični internet, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i frižider. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Hotel Cosmos posjeduje 11 restorana i kafea. Ruska i evropska jela pripremaju se u restoranu Planet Cosmos, koji se nalazi na 25. spratu i nudi pogled na obrise Moskve. Doručak u američkom stilu služi se u restoranu Kalinka. U jelima kineske kuhinje i karaokama možete uživati u restoranu Empress Hall, dok su vam mediteranski specijaliteti na raspolaganju u restoranu Il Gusto. Do centra Moskve može se stići za 15 minuta vožnje metroom.

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA u EUR/po osobi

MOSKVA 10 putnika
Kremlj + Oružana palata 52
Panorama Borodinske bitke 27

*U cijenu je uračunat vodič, autobus i ulaznice. Cijene mogu varirati u zavisnosti od broja putnika.

Agencija zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promjena podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami
 • Vremena letova su podložna promj Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena leta od strane avio-kompanije.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 35).
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu