OHRID

  • Destinacija:
  • Trajanje: 3 dana
  • Cijena: 65€

 

8.MART 2020
🇲🇰 O H R I D 🇲🇰
3 DANA – 2 NOĆI  🚌 POLAZAK: 06.03.2020.
CIJENA ARANŽMANA: od 65€ do 75€

 

06.03.2020. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Ohrid u popodnevnim časovima (oko 13-14h). Smještaj u vilama. Slobodno vrijeme za odmor. Slobodno vrijeme za odmor. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. U večernjim časovima,fakultativno- svecana vecera u nacionalnom restoranu sa muzikom. Noćenje.

07.03.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak. Noćenje.

08.03.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

CIJENA ARANŽMANA: 
VILA VERON 4* –  65€, 
VILA VOLKAN 4* –  75€

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                                

– Prevoz autobusom turističke klase

– Dva noćenja u izabranoj vili

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge turističkog vodiča

  Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

– Svečani večera

 

Opis smještaja:

Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada,na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOŠ

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu