OHRID- SOLUN- METEORI 5 DANA – POLAZAK: 21.06. CIJENA: 160€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


OHRID – SOLUN – METEORI

5 DANA – AUTOBUSOM, POLAZAK: 21.06.2017.

CIJENA ARANŽMANA: 160€

21.06.2017. PODGORICA  
Sastanak putnika ispred Hrama u 22:15h. Polazak oko 22:30h. Putovanje preko Skadra, Ti

22.06.2017. – OHRID
Dolazak u Ohrid u jutarnjim časovima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Noćenje.

23.06.2017. – OHRID
Doručak. Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za setnju i vecernji izlazak, po želji putnika moguć organizovani odlazak u nacionalni restoran sa muzikom. Noćenje.

24.06.2017. SOLUN
Doručak. Polazak za Solun. Dolazak u Solun u podnevnim časovima. Smještaj u hotel.  Organizovan obilazak Soluna i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima grada: Crkva Svetog Dimitrija-zaštitnika grada, impozantni Aristotelov trg sa kojeg avenija Nikis vodi do Bijele kule-simbola Soluna,  impresivni Galerijusov slavoluk, Rotonda… Slobodno vrijeme za šetnju. Noćenje.

rane… Jednočasovna pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja – Tirana, Elbasan, dolazak na granicni prelaz Ćafasan…

25.06.2017. SOLUN – METEORI
Doručak. Organizovana posjeta srpskom vojničkom groblju na Zejtinliku. Nakon posjete Zejtinliku slijedi organizovani izlet do Meteora. Putovanje do veličanstvenog kompleksa  manastira Meteora, sagrađenih na stijenama koje kao da lebde između zemlje i neba, a sam pogled odozdo vas ostavlja bez daha. Nakon obilaska manastira Veliki Meteoron, posjetićemo radionicu za izradu ikona koja se nalazi u podnožju Meteora. Slijedi kratak predah u gradiću Kalambaka. Polazak za Crnu Goru u dogovoreno vrijeme. Putovanje preko graničnog prelaza Kristalopigi, Pogradeca, Elbasana, Skadra… Vožnja sa kraćim pauzama za odmor… Dolazak u Crnu Goru u kasnim večernjim časovima (oko 01:00h), kraj programa.

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– 2 noćenja sa doručkom u Ohridu, hotel Tino 3 *

– 1 noćenje sa doručkom u Solunu, hotel Vergina 3*

– obilaske prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča i pratioca grupe

– ulaznica za manastir Veliki meteor

Cijena aranžmana ne obuhvata:

  • fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori – 10 eura,

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GALLILEO

T.A. GALLILEO

tel. 067 062 888

        067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu