OHRID – NOVA GODINA 2018

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 30/12/2017
  • Dolazak: 03/01/2018
  • Cijena: 99€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

 NOVA GODINA 2018 – OHRID  

5 DANA – OD 99 € DO 110  €

 30.12.2017 – 03.01.2018.

      (PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN / 30.12.2017. /

Sastanak grupe ispred hotela “City” u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 31.12.2017. /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim apartmanima, vilama – hotelima. Slobodno vrijeme za odmor. Za naše putnike smo obezbijeli besplatnu kafu i čaj u kafiću “Hemingvej” tokom cijelog boravka na Ohrid. Polazak na organizovan fakultativni DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

3. DAN / 01.01.2018. /

U 14:00 h organizovan obilazak Ohrida u pratnji turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Organizovan fakultativni odlazak na reprizu novogodišnje noći u nekoj od diskoteka. Noćenje.

4. DAN / 02.01.2018. /

U 11:00 h organizovan fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Organizovan kolektivni večernji izlazak. Noćenje.

5. DAN / 03.01.2018. /

Napuštanje smještaja do 10:00 h i slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana… Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa !

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Tri noćenja ili noćenja sa doručkom u izabranom smještaju

– Usluge turističkog vodiča

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge pratioca grupe

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativni izleti – Sveti Naum

– Putno zdravstveno osiguranje

– Doček Nove godine

SMJEŠTAJ:

VILA DUDINKA, CIJENA od 99 do 105  € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)   

Vila Dudinka je sjmeštena u Starom gradu u Ohridu, na 100 metara od jezera i glavne plaže.Sobe vile Dudinka posjeduju TV sa kablovskim kanalima i frižider. Besplatan bežični internet je dostupan u cijelom objektu.  Restorani, barovi i prodavnice su udaljeni 2 minuta hoda od vile. Antički teatar i Crkva Sv. Sofije udaljeni su 10 minuta hoda od objekta. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija na Ohridu! Ovaj objekat je na sajtu booking.com ocijenjen ocjenom 9.6.

VILA MISHE, CIJENA 110,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)   

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Vila Mishe nudi klimatizovani smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom u Ohridu. Antički teatar udaljen je 1,2 km od objekta. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.SmJeštajne jedinice opremljene su flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice imaju i kuhinju sa mini-barom. Ovaj objekat je na sajtu booking.com ocijenjen ocjenom 9.6.

VILA SAPKAR,  CIJENA  100,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)     

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Vila Šapkar je smještena u srcu Starog grada u Ohridu. U ponudi ima udobno opremljene smještajne jedinice iz kojih se pruža živopisan pogled na jezero. Bežični internet i parking mogu se besplatno koristiti. Nalazi se na 200 metara od Antičkog pozorišta u Ohridu i na 400 metara od Samuilove tvrđave.Sve smještajne jedinice poseduju TV i sopstveno kupatilo sa tušem.Ohridsko jezero je udaljeno 50 metara. Brojni restorani, barovi i kafići udaljeni su manje od 5 minuta hoda. Trg Donja kapija i centar grada udaljeni su 50 metara od vile Šapkar.

VILA 3 ROSES,  CIJENA 110,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) 

Apartmani “3 Roses” nalaze se u prizemlju zgrade sa prekrasnim zelenim okruženjem.  Apartmani se nalaze samo 300 metara od jezera i 700 metara od starog grada i centralne trgovačke ulice.U  apartmanima se nalazi klima uređaj, DvD, stereo sistem, sopstveno kupatilo,  satelitska TV i čajna kuhinja.

USLOVI I NACIN PLACANJA:

-mogućnost plaćanja na 3 mjesecne  rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 40 eura

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu