OHRID LJETO 2017 / ZA DAN DRŽAVNOSTI

  • Destinacija:
  • Trajanje: 6 dana
  • Polazak: 12/07/2017
  • Dolazak: 17/07/2017
  • Cijena: 90€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

LJETO 2017 – OHRID – ZA DAN DRŽAVNOSTI

6 DANA – PROMO CIJENA OD 90,00 € ZA PRIJAVE DO 15. JUNA

12.07 – 17.07.2017.

(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN / SRIJEDA – 12.07.2017. / PODGORICA – OHRID / 

Sastanak grupe ispred hotela “City” u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / ČETVRTAK – 13.07.2017. / OHRID /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim smještaju. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

3. DAN / PETAK – 14.07.2017. / OHRID /

U 10:00 h polazak grupe sa glavnog gradskog trga na obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Noćenje.

4. DAN / SUBOTA – 15.07.2017. / AKVA PARK /

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. DAN / NEDELJA – 16.07.2017. / SVETI NAUM – BILJANINI IZVORI – ZALIV KOSTIJU /

Okupljanje grupe na gradskom trgu u 09:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. DAN / PONEDELJAK – 17.07.2017. / OHRID – PODGORICA /

Napuštanje smještaja do 10:00 h i polazak za Crnu Goru. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana… Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa !

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Četiri noćenja ili noćenja sa doručkom u izabranom smještaju

– Usluge lokalnog turističkog vodiča

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge pratioca grupe

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativni izleti

– Putno zdravstveno osiguranje

 

Smještaj:

Vila Miranda je smještena u Ohridu, na 100 metara od najbližih restorana i supermarketa, pansion Miranda nudi besplatan bežični internet, sobe sa satelitskom televizijom i pogledom na vrt, terasu i zajednički salon.

Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Zajednički frižider se nalazi na svakom spratu.

U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Antički teatar se nalazi na 600 metara, a Samuilova tvrđava na 700 metara.

NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Guliver Travel, licenca broj 289 izdata od Ministarstva Turizma i održivog razvoja.

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije početka putovanja.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

T.A. GULIVER TRAVEL

tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu