OHRID – 89 EUR

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Cijena: 89€

    NOVA GODINA 2020 – OHRID  

 5 DANA – OD 89 € DO 109 €

29.12 – 02.01.2020.

 (PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

VILA LUCIJA – 105 EUR
HOTEL CITY INN -OD 99 –  109 EURA – SA DORUCKOM ( DVOKREVETNE I TROKREVETNE SOBE)

CETVOROKREVETNI APARTMANI U  CITY INN PO CIJENI 95 EURA ( DOPLATA ZA DORUCAK 10 EURA)

 

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

 

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN / 29.12.2019. /

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 23:30. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 30.12.2019. /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim apartmanima, vilama – hotelima. Slobodno vrijeme za odmor. U 14:00 h okupljanje grupe na trgu kod spomenika Svetog Klimenta i odlazak na razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN / 31.12.2019. /

U jutarnjim časovima okupljanje kod Ohridske banke (kružni tok) i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Polazak na organizovan fakultativni DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

4. DAN / 01.01.2020. /

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. DAN / 02.01.2020. /

Napuštanje smještaja do 10:00 h i slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. . Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana…Pauza u Tirani u trznom centru TEG. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa !

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Tri noćenja u izabranom smještaju

– Usluge turističkog vodiča

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge pratioca grupe

Cijena aranžmana ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativni izleti – Sveti Naum

– Putno zdravstveno osiguranje

– Doček Nove godine

USLOVI I NACIN PLACANJA:

-mogućnost plaćanja na 3 mjesecne  rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 40 eura, a poslednju ratu 10 dana prije putovanja

                                       

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu