OHRID – 89 EUR

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Cijena: 89€

OHRID – NOVA GODINA 2020.
CIJENA ARANŽMANA: od 89€ do 115€

TERMIN PUTOVANJA: 5 dana / 29.12.2019 – 02.01.2020.

PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ

Ohrid Nova godina 2020. nudi potpuno drugačiji doček Nove godine od onoga što očekujete! Ohrid se nalazi na krajnjem jugu Sjeverne Makedonije. Biser Sjeverne Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svjetsko kulturno nasljedstvo pod zaštitom UNESCO-a. Poslednjih godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.


PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / 29.12.2019. / NEDELJA / PODGORICA

Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 30.12.2019. / PONEDELJAK / OHRID

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim apartmanima, vilama – hotelima. Slobodno vrijeme za odmor. U 14:00 h polazak grupe sa glavnog gradskog trga na obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN / 31.12.2019. / UTORAK

Okupljanje grupe na gradskom trgu u 11:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Polazak na organizovan fakultativni DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

4. DAN / 01.01.2020. / SRIJEDA

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. DAN / 02.01.2020. / ČETVRTAK

Napuštanje smještaja do 09:00 h i slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Polazak u 10:00 h. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana… Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa!


CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;

 • 3 noćenja u izabranom smještaju;

 • Usluge lokalnog turističkog vodiča;

 • Razgledanje prema programu;

 • Usluge pratioca grupe;

 • Organizacioni i ostali troškovi.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualni troškovi;

 • Fakultativni izleti –Biljanini izvori-Sveti Naum;

 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 6,00€);

 • Doček Nove godine.

NAČIN PLAĆANJA:

Mogućnost plaćanja na rate, s tim sto je potrebno prvu uplatiti prilikom prijave, ostale rate na mjesečnom nivou i zadnju ratu do 10 prije putovanja,
– Turističkim kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom) na 6, 9, 12 rata.
– Plaćanje na rate potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika;

NAPOMENA:

 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja;

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Ograničen je broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina. Jednokrevetne sobe se rade na upit.

SMJEŠTAJ:

VILA MESOKASTRO, CIJENA 105,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) Vila Mesokastro je smeštena u istorijskom delu grada, na samo 300 metara od Glavnog trga u Ohridu. Uponudi ima sobe sa sopstvenim kupatilom i TV-om sa kablovskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica poseduje namešten balkon s pogledom na jezero. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Gostima je na raspolaganju zajednička soba sa TV-om, računarom i čajnom kuhinjom. Na manje od 10 minuta hoda nalazi se nekoliko plaža. Glavna trgovačka četvrt udaljena je 500 metara. Prehrambene prodavnice, restorani i barovi smešteni su u centru grada, a u neposrednoj blizini vile Mesokastro nalaze se brojni kulturni spomenici i arheološka nalazišta.

VILA DIVA, CIJENA 110,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) Vila Diva se nalazi se na samom ulasku u stari dio grada. Rasolaže sadvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe posjeduju kupatilo, kablovsku televiziju, klima uređaj, internet konekciju i terasu. Gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja.

VILA ZARICIN, CIJENA 105,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) Nalazimo se u samom centru grada na Kej „Marsal Tito” str. samo 50 metara od jezera i 7 minuta hoda do glavnog trgovačkog street.The kuće je potpuno novoizgrađeni i imamo parking Platz za naše goste. Postoji nekoliko Hoteli, trgovine i restorani u neposrednoj blizini by.Zaricin soba će vam ponuditi kvalitetan smještaj u mirnom okružuje što je dobar razlog za posjet us.All sobe su opremljene sa kabel TV, kupaonicom, klima-uređajem (ne sve), hladnjak, kuhinja, balkona. Predivno uređeni apartmani s prekrasnim terasama i gostoljubivih zemljoposjednici su razlog više da nas posjetite.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

 • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 • Agencija vrši rezervaciju u klubovima i restoranima u toku novogodišnje noći, ali ne vrši raspored.

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

 • U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

 • Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

 • Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu