Nova godina u Moskvi i Sankt Peterburgu

 • Destinacija:
 • Trajanje: 790 dana
 • Cijena: 8€

Doček Nove godine u Moskvi i Sankt Peterburgu

28.12.2019  –  04.01.2020.

8 dana / 7 noćenja

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI   790,00€   (u dvokrevetnoj sobi)

 

 1. dan 28.12.Tivat – Moskva                                                                                                   

Sastanak grupe dva sata prije poletanja na aerodromu u Tivtu. Let iz Tivta za Moskvu u 13:30 časova. Dolazak na moskovski aerodrom u 18:45 časova. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 1. dan 29.12. Moskva                                                                                                               

Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Slobodno vrijeme. Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najljepših i najstarijih metroa na svijetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasljeđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.

 1. dan 30.12. Moskva                                                                                                                                   

Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji dio Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umjetničkoj ljepoti. Obilazak Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i posjeta Patrijaršijskoj palati. Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vrijeme. Večernja Moskva sa rijeke – vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa rijeke na noćnu Moskvu, jedan od najljepše osvijetljenih gradova na svijetu.  Noćenje.

 1. dan 31.12. Moskva                                                                                                                                         

Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Trojice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na centralne trgove Moskve (sa vodičem, metroom), na kojima se uz veličanstven vatromet  dočekuje Nova godina.  Noćenje.

 

 1. dan 01.01. Moskva – Sankt Peterburg                                                                                             

Doručak. Transfer do željezničke stanice. Putovanje za Sankt Peterburg u 13:00 h savremenim vozom Sapsan. Dolazak u Sankt Peterburg u 16:40 h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

 1. dan 02.01. Sankt Peterburg                                                                               

Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik… (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Petropavlovska tvrđava, istorijsko jezgro grada, unutar čijih zidina se nalaze Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori (počev od Petra I), Istorijski muzej Sankt Peterburga, kao i čuvene tamnice. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

 1. dan 03.01. Sankt Peterburg                                                                                                            

Doručak. Fakultativni program: Puškin-Carsko Selo, ljetnja rezidencija Ekaterine Velike, prekrasan dvorac i park površine 34 km2. Enterijer dvorca fascinira sjajem umjetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300-godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Katarininom dvorcu vratila stari sjaj. Pavlovsk, poklon kraljice Ekatarine Velike svome sinu Pavlu I krajem XVIII vijeka. Ova ljetnja carska rezidencija je jedna od najbolje očuvanih carskih palata u kojoj ima najviše originalnih predmeta pažljivo sačuvanih od ratnih razaranja. Prelijepi park površine 600 hektara bio je osmišljen po uzoru na klasične engleske vrtove. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

 1. dan 04.01. Sankt Peterburg – Tivat      

Doručak. Transfer do aerodroma. Let za Tivat u 07:30 h ( preko Moskve). Dolazak u Tivat  u 12:40 h Kraj programa!

Cijena za djecu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*)   699.00 €.

Doplata za jednokrevetnu sobu  115,00 €.

Smještaj treće odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, na dopunskom ležaju*, isključivo na upit.

* dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe.

 

Cijena aranžmana obuhvata: 

 • Avio prevoz na svim relacijama letovima:

– 28.12.            Tivat – Moskva

– 04.01.            Sankt Peterburg – Tivat_;

 • Troškove avio-taksi (cca 120,00€, podložno je promjeni);
 • Prevoz vozom Sapsan Moskva – Sankt Peterburg 01.01;
 • Smještaj u Moskvi u hotelu Delta 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
 • Smještaj u Sankt Peterburgu u hotelu Pulkovskaya 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
 • Transfere prema programu;
 • Turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i Sankt Peterburga;
 • Usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča;
 • Troškove organizacije aranžmana.

Cijena aranžmana ne obuhvata:

 • Obrok u avionu;
 • Fakultativni program u Moskvi i Sankt Peterburgu;
 • Individualne troškove.


Opisi hotela:

Moskva, Hotel Delta  4* www.izmailovo.ru

Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min, što je od velikog značaja za efektivno korišćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak – švedski sto.

 

Sankt Peterburg, Hotel Pulkovskaya 4* https://www.parkinn.com/hotelpulkovskaya-stpetersburg

Nalazi se na Moskovskom prospektu, ima odličnu vezu sa centrom. Metro stanica je u blizini, što daje mogućnost da se bez mnogo napora stigne do glavnih znamenitosti grada.  U sadržaju hotela su restorani: pivni, sa sopstvenom mini pivarom poznate marke Paulaner i živom muzikom svake veceri; japanski restoran sa velikim izborom specijaliteta. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima.

Fakultativni program:

Moskva

 • Obilazak Moskovskog metroa                                                            10 EUR
 • Kremlj (teritorija, 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata)                 40 EUR *
 • Panorama Borodinske bitke                                                               30 EUR
 • Krstarenje rijekom Moskvom                                                 35 EUR
 • Sergijev Posad  (bivši Zagorsk)                                                          40 EUR

Sankt Peterburg

 • Petropavlovska tvrđava                                                                      30 EUR
 • Puškin (Carsko selo) i Pavlovsk                                                         75 EUR *
 • Ermitaž                                                                                               40 EUR

U sve cijene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice, slušalice

Prijavljivanje i plaćanje izleta Kremlj i Puškin+Pavlovsk obavezno je prilikom uplate aranžmana ili najkasnije do 27.11.2019. Nakon 27.11. neće biti moguće.

Realizacija i cijene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika.

Za broj prijavljenih putnika ispod 15, program će se realizovati javnim prevozom, metroom.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Ovaj program se realizuje u saradnji sa agencijama iz Beograda ,tako da će grupa biti mješovita
 • Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promena podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami
 • Vremena letova su podložna promj Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena leta od strane avio-kompanije.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda isleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

-avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu