NOVA GODINA – OHRID / NOVA GODINA 2018

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 29/10/2017
  • Dolazak: 02/01/2018
  • Cijena: 89€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

NOVA GODINA 2018 – OHRID  

5 DANA – OD 89,00 € DO 115,00 €

29.12.2017 – 02.01.2018.

(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

 

Ohrid Nova godina 2018. nudi potpuno drugačiji doček Nove godine od onoga što očekujete! Ohrid se nalazi na krajnjem jugu Makedonije. Biser Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

1. DAN / 29.12.2017. /

Sastanak grupe ispred hotela “City” u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / 30.12.2017. /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim apartmanima, vilama – hotelima. Slobodno vrijeme za odmor. U 14:00 h polazak grupe sa glavnog gradskog trga na obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN / 31.01.2017. /

Okuljanje grupe na gradskom trgu u 11:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Polazak na organizovan fakultativni DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

4. DAN / 01.01.2018. /

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. DAN / 02.01.2018. /

Napuštanje smještaja do 09:00 h i slobodno vrijeme do polaska za Crnu Goru. Polazak u 10:00 h. Putovanje preko graničnog prelaza Ćafasan, Elbasana… Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa !

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Tri noćenja ili noćenja sa doručkom u izabranom smještaju

– Usluge lokalnog turističkog vodiča

– Obilaske prema programu putovanja

– Usluge pratioca grupe

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Individualne troškove

– Fakultativni izleti – Sveti Naum

– Putno zdravstveno osiguranje

– Doček Nove godine

SMJEŠTAJ:

VILA MIRANDA, CIJENA 95,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)   

Smještena je u Ohridu, na 100 metara od najbližih restorana i supermarketa, pansion Miranda nudi besplatan bežični internet, sobe sa satelitskom televizijom i pogledom na vrt, terasu i zajednički salon.

Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Zajednički frižider se nalazi na svakom spratu.Samuilova tvrđava na 700 metara. Ova vila posjeduje odličnu ocjenu na bookingu 8,8.

APARTMANI ADEONA I 4 SEASSONS CIJENA 89,00 €  (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)

Nalaze se u centra grada. Svaki apartman posjeduje kupatilo, centralnu klimatizaciju, kablovsku TV, WI FI, mini bar…Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sjedenje i/ili trpezariju. Na raspolaganju je kuhinja sa tosterom, frižiderom i pločom za kuvanje. Posteljina je obezbeđena. Minimalan broj osoba u ovim apartmanima je tri, a maksimalan četiri.

VILA MESOKASTRO, CIJENA 105,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)   

Vila Mesokastro je smeštena u istorijskom delu grada, na samo 300 metara od Glavnog trga u Ohridu. U ponudi ima sobe sa sopstvenim kupatilom i TV-om sa kablovskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica poseduje namešten balkon s pogledom na jezero. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Gostima je na raspolaganju zajednička soba sa TV-om, računarom i čajnom kuhinjom. Na manje od 10 minuta hoda nalazi se nekoliko plaža. Glavna trgovačka četvrt udaljena je 500 metara. Prehrambene prodavnice, restorani i barovi smešteni su u centru grada, a u neposrednoj blizini vile Mesokastro nalaze se brojni kulturni spomenici i arheološka nalazišta.

VILA PASSAGE,  CIJENA OD 90,00 € DO 105,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU)     

Vila Passage smješten je na ulazu u Stari grad Ohrida, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Nudi besplatan bežični internet i klimatizovane sobe. Ohridsko jezero je udaljeno samo 150 metara. Sve sobe imaju balkon i flat-screen TV. Svaka smeštajna jedinica sadrži mini-bar i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Vila ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrervetne apartmane.

VILA DIVA,  CIJENA 110,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) 

Vila Diva se nalazi se na samom ulasku u stari dio grada. Rasolaže sadvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe posjeduju kupatilo, kablovsku televiziju, klima uređaj, internet konekciju i terasu. Gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja.

VILA ZARICIN,  CIJENA 105,00 € (DORUČAK NIJE UKLJUČEN U CIJENU) 

NAPOMENE:

– Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Agencija vrši rezervaciju u klubovima i restoranima u toku novogodišnje noći, ali ne vrši raspored.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata preko CKB, NLB ili ATLAS banke

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke Agencije GULIVER

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 289.

tel. 067 062 888

         067 860 380 

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu