NOVA 2018. – VROCLAV, BUDIMPESTA, BRATISLAVA

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

NOVA 2018.

VROCLAV

 BUDIMPESTA, BRATISLAVA

29.12.2017.- 3.01.2018.

FIRST MINUTE CIJENA: 210 eur po osobi

 

Jedan od ne mnogo turisticki otkrivenih gradova Poljske – Vroclav odise posebnim sarmom kojem je nemoguce odoljeti. Grad za sve, posebno grad mladih, studenata, grad pun zivota, u kom nikad ne moze biti dosadno. Posebnu ulogu igra centar Vroclava, kao jezgro iz koga potiče sve. Stare, renovirane zgrade koje su okrečene raznim bojama, katedrala Svetog Jovana Krstitelja, Japanski vrt, gradska skupština, kafići, restorani, klubovi i naravno kaldrma koja očarava svakoga.

Vroclav je grad mostova ili “Venecija Poljske”, kojih ima ih oko 220 a prije Drugog svetskog rata bilo ih je negdje oko 303 i svaki most je bio drugačiji. Kroz grad protiče 5 rijeka, reka Odra i 4 njene pritoke. Preko ljeta su rijeke puna života, može se po njima voziti kajak, krstariti brodićima na kojima se organizuju žurke i naravno postoji trajekt kojim možete najbrže doći s jednog kraja grada na drugi

Takodje, probati lokalno pivo, ili neki od specijaliteta poljske kuhinje – svakako, bicete odusevljeni!

29.12 
Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 15h. Vožnja turističkim autobusom preko Srbije sa pauzama za granične formalnosti i odmor grupe..

30.12 
Dolazak u Budimpestu. Odlazak u obilazak grada sa lokalnim vodicem: budimske tvrđave i kraljevske palate na Budimskom brdu, razgledanje najstarijeg dijela Budima oko hotela Hilton, Crkve Matijaša Korvina i Ribarske kule, spomenika Vuku Karadžiću, itd. Vožnja lančanim mostom, Parlament, Trg heroja sa monumentalnim spomenikom “Milenijum”. Slobodno vrijeme u centru grada za samostalnu setnju, obilazak. U vecernjim satima nastavak voznje prema Poljskoj… po dolasku u Vroclav, u kasnim vecernjim satima, smjestaj u hotel. Noćenje.

31.12 
Doručak. Odlazak u obilazak Vroclava s vodicem: Rynek – stari trg iz 13. v sa starom gradskom vjećnicom, kraljevska palata iz 18.v, Crkva Sv.Marije iz 13.v, Nebeski toranj – najviša zgrada u Poljskoj, staro jevrejsko groblje, Stuelicia (Narodna dvorana) iz 1910. godine – upisana na UNESCO listu svetske baštine, gradski park s japanskom baštom, panorama Raclavice (120 m dugačko platno koje prikazuje bitku iz 18. vjeka za nezavisnost između Poljaka i Rusa), muzička fontana, ostrvo Tumski gdje je osnovan grad i koji je najstariji deo Vroclava sa gotičkom katedralom. Povratak u hotel. Slobodno vece. Docek Nove godine na brojnim trgovima, lokalima i restoranima. Noćenje.

1.01
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno odlazak do Vroclavskog ZOO Vrta. Preživio je dva svetska rata, godinama se razvijao i sada sa skoro 7000 životinja i 600 različitih vrsta može se mjeriti sa najvećim zoološkim vrtovima u Evropi. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje

2.01
Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Voznja ka Bratislavi. Obilazak Bratislave, grada u kome se krunisalo jedanaest kraljeva i kraljica kao Marija Terezija, Franc Jozef I, Maksimilijan… obilazak Bratislavske tvrdjave, koja je bila centar kraljeva i koja dominira iznad grada, zatim centar sa brojnim spomenicima, muzejima… sobodno vrijeme u centu grada … Polazak ka Podgorici u večernjim časovima. Noćna vožnja, uz usputna stajanja radi granicnih prelaza i odmora putnika…

3.01
Po dolasku u Podgoricu, kraj putovanja.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prevoz turističkim autobusom
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* Vroclav
 • Obilazak Vroclava, Budimpeste i Bratislave s vodičem
 • Sve putarine, takes, parkinzi
 • Pratilac puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Troškove putnog osiguranja ( Moze se kupiti u agenciji )
 • Fakultativni izlet zoo vrt 10 eur – nije obavezno
 • Individualni troškovi putnika

Uslovi i načini plaćanja:

 • 30% avans se plaća prilikom rezervacije. Ostatak iznosa najkasnije 7 dana pred putovanje
 • Plaćanje na 6, 9 ili 12 mjesečnih rata preko NLB Banke
 • Plaćanje na mjesečne rate bez odlaska u banku, za rane prijave

NAPOMENE:

 • Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima.
 • Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 7 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje.
 • Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl )
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim ne adekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.
 • Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta
 • Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja.
 • Za realizovanje fakultativnog izleta potrebno je da se prijavi najmanje 30 osoba

 

 

Organizator putovanja je turisticka agencija IN TRAVEL

Licenca br.120 Ministarstva turizma

Tel.067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu