NJUJORK 03.03.2018.-10.03.2018.

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 9 dana
  • Cijena: 1,099€

SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

NJUJORK

03.03.2018.-10.03.2018.

(9 dana / 7 noćenja) – avionom  Air Serbia

CIJENA: 1099 €

 

Kada kažete New York, pomislite Manhattan. Ne brinite, niste jedini. Ovaj magični grad je najnaseljeniji u Sjedinjenim Državama, jedan je od nezaobilaznih destinacija na Američkoj istočnoj obali. Smatra se centrom biznisa, trgovine, umjetnosti, mode, obrazovanja i tehnologije. New York se definitivno nalazi na vrhu spiska turističkih desitnacija svih turista širom svijeta i san je mnogih koji žele da osjete ‘Američki san’. Jedan je od najvećih gradova svijeta i sjedište velikih muzeja, galerija, međunarodnih korporacija i berzi. Takode je i sjedište svih međunarodnih ambasada pri Ujedinjenim nacijama. Današnji simboli Njujorka su: Vol strit. Kip slobode (poklon Francuske, podignut 1886. godine), Bruklinski most (koji spada u najveće i najduže na svijetu i spaja Menhetn i Bruklin), Empajer stejt bilding, Krajslerova zgrada itd. Poznata mjesta su i Peta avenija, Central park, Metropoliten muzej i Brodvej, bulevar koji se proteže od juga do sjevera Menhetna, a u čijem se centralnom dijelu nalaze mnoga pozorišta.

1.dan PODGORICA – BEOGRAD-NJUJORK
Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 07:00 h. Let za Beograd u 08:25 h. Dolazak u Beograd u 09:25 h. Let za Njujork u 13:20 h sa dolaskom u Njujork u 17:20 h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

2.dan NJUJORK
Odlazak na poludnevno razgledanje Menhetna autobusom uz pratnju vodiča.Vožnja autobusom do Gornjeg Menhetna sa razgledom upečatljivih mjesta kao što su Lincoln Center, The Dakota Apartments i katedrala St. John The Divine – najveća gotska katedrala na svijetu. Prolazićemo pored Muzeja Pete Avenije, Plaza Hotela, Trump Tower-a, Katedrale Sv. Patrika i Rokfeller Centra. Buku Times Square-a zamijenićemo kontrastom simpatičnih ulica Greenwich Village-a. Šetnja kroz uske ulice Chinatown-a doprinijeće još jednim dijelom sklapanju šarenolikog njujorškog mozaika. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

3.dan NJUJORK
Odlazak grupe na kružno krstarenje oko Menhetna – fakultativno. Moći ćete uživati u opuštajućem i osvježavajućem tročasovnom krstarenju dok otkrivate tajne ovog velikog grada: 3 rijeke, 7 mostova, 5 predgrađa, preko 25 renomiranih svjetskih obilježja uz veličanstveni pogled iz blizine na Kip Slobode. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

4.dan NJUJORK
Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska na jedan od simbola grada – Empire State Building-a. Nakon toga, preporučujemo obilazak nekog od čuvenih muzeja, poput Metropoliten muzeja, Gugenheim muzeja ili Muzeja moderne umjetnosti. Noćenje.

5.dan NJUJORK
Slobodan dan za individualne aktivnosti i šetnju gradom – preporučujemo fakultativni odlazak do jednog od najvećih tržnih centara u regionu – Woodberry Outlet-a ili šetnju čuvenim njujorškim kvartovima kao što su Soho, Little Italy, Tribeca i obilazak jednog najčuvenijih parkova na svijetu – Central Park. Noćenje.

6.dan NJUJORK
Cjelodnevni fakultativni izlet za Vašington. Po dolasku u glavni grad SAD, krećemo u razgled grada: Kapitol, Bijela kuća, Spomenik Vašingtonu, Džordžtaun Univerzitet, Katedrala, Memorijal Tomasa Džefersona, Linkoln Memorijal… Povratak u Njujork. Noćenje.

7.dan NJUJORK
Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta. Noćenje.

8.dan NJUJORK
Slobodno vrijeme do transfera grupe do aerodroma. Let za Beograd u 19:55 h po redu letjenja. Obroci u avionu…

9.dan BEOGRAD  –  PODGORICA
…dolazak u Beograd u 10:35 h po lokalnom vremenu. Let za Podgoricu u 13:35 h sa slijetanjem na podgorički aerodrom u 14:35 h.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hotel Usluga
Hotel Chelsea Savoy ili sličan 3* Noćenje

 

1099 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 595 €

NEW YORK CITY – SEP 5: Times Square, featured with Broadway Theaters and LED signs, is a symbol of New York City and the United States, September 5, 2010 in Manhattan, New York City.

Hotel Chelsea Savoy 3*   http://www.chelseasavovnyc.conn/

Hotel se nalazi na Menhetnu na 600 metara od čuvene Flatiron zgrade, kao i Medison Skver Gardena u prelijepoj poznatoj četvrti Čelzi prepunoj svjetski poznatih restorana, galerija, muzeja…Metro stanica je udaljena 20 metara od hotela. Doručak je kontinentalni. Sobe su opremljene flat screen TV sa kablovskom televizijom , mini frižiderom, sefom, fenom za kosu, peglom. Svaka soba posjeduje klima uređaj .Gosti imaju besplatne lokalne pozive telefonom . Wi Fi je dostupan u cijelom objektu i besplatan je.

U cijenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na navedenim relacijama,  smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* lokalne kategorizacije (u centru Menhetna) na bazi noćenja sa doručkom, usluge lokalnog vodiča na destinaciji, poludnevno razgledanje Njujorka, transferi prema programu, troškovi organizacije. Smještaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama na upit.

U cijenu putovanja nije uračunato:
Avio takse u iznosu u 285 € trenutku pravljenja programa, a plaćaju se u konačnom iznosu u agenciji sedam dana prije polaska, jer su podložne promjenama), fakultativni izleti, bakšiš za lokalnog vodiča i vozača koji se u SAD smatra obaveznim (plaćanje na licu mjesta oko 20 USD za cio boravak), troskovi pribavljanja viza (agencija popunjava formular za vizu), međunarodno putno osiguranje, kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Napuštanje soba je do 10:00 časova na dan izlaska iz hotela.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i    da                u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 12 putnika).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prij polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu