NAPULJ – SORENTO – POMPEJA – KAZERTA

 • Destinacija:
 • Trajanje: 3 dana
 • Cijena: 340€

 

DAN ZALJUBLJENIH – PREPORUČUJEMO
🇮🇹 NAPULJ – SORENTO – POMPEJA – KAZERTA – OUTLET 🇮🇹
3 DANA – ✈️ – ČARTER LET
POLAZAK: 14.02.2020.
CIJENA ARANŽMANA: 340€

 

Egzotična južna Italija i opjevana prijestonica regije Kampanja – Napulj, kod nas je još uvjek tajnovita i neotkrivena turistička regija… Za dan Novogodišnje praznike pripremili smo program za ovaj, kraljevski grad sa brojnim znamenitostima u podnožju zadrijemalog vulkana Vezuv, u blizini sjajnog arheološkog bisera Pompeje, sa najljepšim ljetovalištem Italije, Sorentu… Posjetićete jedan od najvećih i najljepših dvoraca u Kazerti. Probaćete u izvornim restoranima najpopularnije jelo na svijetu – pizza, koja je nastala u ovom gradu. Svojim mediteranskim šarmom, sjajnim izletima i dobrim šopingom ova regija će Vas iznenaditi…

1.dan  14.02.2020. TIVAT – NAPULJ Sastanak na aerodromu u Tivtu u jutarnjim časovima,  2 sata prije polijetanja za Bari (tačno vrijeme leta, objavicemo uskoro).  Za putnike iz Podgorice organizovan prevoz do Tivta. Polijetanje aviona i dolazak u Napulj. nakon pasoške kontrole ćemo napraviti panoramski obilazak, ovog živopisnog grada čije je staro gradsko jezgro uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO. Razgledanje počinje panoramom luke koja je peta po značaju na Mediteranu. Panoramski obilazak grada: Piazza Garibaldi, ulice Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem Castel Nuovo, Riviera di Chiaia, Vila Comunale, dvorac Jaje odakle se pruža fantastičan pogled na vulkan Vezuv.. transfer I smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora, odlazak u pratnji vodiča metroom do centra grada, lagana šetnja po centru grada u pratnji vodiča: Piazza del Plebiscito sa Kraljevskom palatom i crkvom San Francesco, Teatar San Carlo Galerija Umberto …, slobodno vrijeme. Napulj je grad u kojem je i nastala pica, pa Vam preporučujemo da večerete u piceriji Brandi gdje je nastala pizza Margarita. Noćenje.

2.dan  15.02.2020. NAPULJ – POMPEJA – SORENTO Doručak. Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada ili fakultativni izlet za Pompeju i Sorento. Slijedi odlazak do jednog od najčuvenijih svjetskih arheoloških nalazišta Pompeje, koja je bila potpuno zatrpana pepelom u erupciji vulkana, avgusta mjeseca 79.g n.e. Lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina, do današnjih dana. To što se desilo Pompeji sačuvalo je do danas jedinstvenu sliku arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne imperije. Lokalitet koji će Vas oduševiti. Izlet nastavljamo posjetom Sorentu. Oni koji su imali priliku da posjete Sorento kažu da je to nešto najljepše što Italija ima. Obići ćemo centar grada koje čine ulice koje se odlikuju tipičnim mediteranskim ambijentom, živopisnim prodavnicama suvenira, umjetničkim radionicama, tradicionalnim restoranima i kafeima… a od svih njih se posebno izdvajaju Piazza Tesso, Corso Italia i Via S. Ćezareo… slobodno vrijeme, povratak u Napulj. Noćenje.

3.dan  16.02.2020. NAPULJ – KAZERTA – PODGORICA Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u gradu ili fakultativni odlazak u Kazertu. Izlet započinjemo posjetom Kraljevskom dvorcu Burbona. Veličanstvena barokna građevina rađena po uzoru na Versaj, predstavlja najveći dvorac podignut u 18 vijeku, a danas važi za jedan od najvećih dvoraca na svijetu, njegove dimenzije su 247×184 metra. Dvorac je dio svjetske kulturne baštine i pod zaštitom je UNESCO-a. Ovaj fantastičan dvorac posjeduje 1200 soba, kraljevske apartmane i pozorište a poznat je i po fantastičnom vrtu sa površinom od 120 hektara. Izlet nastavljamo posjetom šoping centaru La Reggie designer otlet, jedan od najboljih outlet-a trenutno u Italiji, sa buticima svih važnih dizajnerskih firmi. Polazak na aerodrom. Polijetanje aviona za Podgoricu oko 22h (tačno vrijeme leta objavicemo uskoro). Dolazak na Podgorički aerodrom u kasnim večernjim časovima), Za putnike sa primorja biće organizovan prevoz do Budve kraj programa.

Cijena aranžmana obuhvata :

 • Avionska karta Tivat – Napulj – Podgorica
 • Hotelski smještaj u Hotelu 3* (2 noćenja sa doručkom).
 • Aerodromski transferi
 • Obilazak Napulja
 • Usluge turističkog vodiča
 • Međunarodno osiguranje
 • Aerodromske takse

 

Cijena aranžmana NE obuhvata :  

 • Fakultativne izlete
 • Lokalnu boravišnu taksu

 

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Za ulazak u državu članicu EU, državljani Crne Gore su u OBAVEZI da posjeduju pasoš koji važi najmanje tri mjeseca nakon datuma napuštanja teritorije države članice EU! Putnik je dužan provjeriti rok važenja pasoša!

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu