NAPULj * DAN ZALjUBLjENIH*

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 12/02/2018
 • Dolazak: 16/02/2018
 • Cijena: 215€

NAPULj * DAN ZALjUBLjENIH*

 5 DANA/4 NOCENjA

POLAZAK- 12.02.- 16.02.2018

CIJENA ARANŽMANA: 215,00 €

***Cijene su podložne promjenama do momenta uplate rezervacije.***

UKRATKO O DESTINACIJI

Žagor, gradska vreva i sirene skutera, ogromni prekookeanski brodovi usidreni uz dokove zvanično druge najprometnije putničke luke na svijetu (posle Hong Konga), panoramski pogled na vulkan Vezuv…jednostavno očaravajući Napulj ili – Napoli!

Grad od nekih milion i po stanovnika, sa najvećim starim gradskim jezgrom u Evropi (površine oko 1700 hektara), uvrštenim na listu UNESCO-ve svjetske baštine, poznat je i po izuzetno temperamentnim Italijanima – „južnjacima“. Najpoznatija izreka vezana za mjesto u kojem je nastala opera – jedina vrsta muzičke arije na svijetu na koju se bez problema može zaplakati, je „Vedi Napoli e poi muori!“ („Kad vidiš Napulj, onda možeš umrijeti!“). Priuštite sebi Napulj – bar jednom u životu!

PROGRAM PUTOVANJA

S obzirom da u cijenu aranžmana nije uključen transfer do Tirane, naša agencija svim putnicima nudi mogućnost organizovanog transfera do Tirane. Cijena transfera za četiri putnika iznosi 120,00€ (Podgorica-Tirana, Tirana-Podgorica). Takođe postoji mogućnost, ukoliko se prijavi više putnika, organizacije mini busa i u tom slučaju cijena po putniku bi bila 30,00€.

1. DAN

S obzirom da u cijenu aranžmana nije uključen transfer do Tirane, naša agencija svim putnicima nudi mogućnost organizovanog transfera. Cijena po putniku iznosi 30,00€ (povratni transfer).

***Navedena cijena važi ukoliko se za uslugu transfera prijavi dovoljan broj putnika.

Polazak iz Tirane je 12.02.2018.godine, letom za Napulj.

Dozvoljeni prtljag po putniku 10kg (ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm). Tečnosti do 100ml.

Let je u 08:40h, stižete u 10:05h.

Smještaj obezbijeđen u hotelu “Grand Europa” 3*.

Transfer do hotela realizujete samostalno – taksijem ili javnim prevozom (u skladu sa instrukcijama koje ćete dobiti u pisanom vodiču).

Uz aranžman se dobija detaljan program sa predlozima kuda i šta posjetiti, cijene ulaznica, radna vremena…

2-5 DAN

Slobodni dani (13.02.2018. – 16.02.2018.)

5.DAN

Povratak za Tiranu je 16.02.2018..

Dozvoljeni prtljag po putniku 10kg (ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm). Tečnosti do 100ml.

Transfer od hotela realizujete samostalno – taksijem ili javnim prevozom (u skladu sa instrukcijama koje ćete dobiti u pisanom vodiču).

Let je u 14:50h, stižete u 16:10h.

 

CIJENA ARANŽMANA
HOTEL USLUGA
“Grand Hotel Europa” 3* NOĆENJE SA DORUČKOM 215,00€
 
Doplata za jednokrevetnu sobu DOPLATA NA UPIT

 

U cijenu putovanja je uračunato:

 • Prevoz avionom na relaciji Tirana – Napulj – Tirana
 • Ručni prtljag 10kg max. dimenzija 55cm x 40cm x 20cm. Tečnosti do 100ml.
 • Hotelski smještaj
 • Detaljno pisani vodič
 • Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu putovanja nije uračunato:

 • Transfer Podgorica-Tirana, Tirana-Podgorica
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Boravišna taksa – plaća se direktno na recepciji hotela (po osobi/po noćenju)
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

SMJEŠTAJ

Hotel  „Grand Hotel Europa“ 3*

(Link hotela: http://www.grandhoteleuropa.com/en/)

****Cijene putovanja su iskazane u eurima. Plaćanje se može vršiti u gotovini ili platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro). Takodje postoji mogućnost plaćanja aranžmana na rate putem Premium kartice Hipotekarne banke ili La Rata karticom Societe Generale banke.

Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu cijene avio karte. Ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana prije početka putovanje. U cijenu putovanja nije uračunato putno i zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • OPŠTE NAPOMENE
 • Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
 • Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 09:00 časova na dan odlaska.
  Ponuđeni smještajni objekti i prevozna sredstva i dr. u programima organizatora opisani su prema službenoj kategorizaciji domicilne zemlje u vrijeme objavljivanija programa putovanja. Ishrana, konfor i druge usluge kategorisani su po lokalnim-nacionalnim propisima od strane domicilnih turističkih uprava, a standardi smještaja i usluga su različiti i nisu uporedivi po destinacijama.
  Organizator putovanja zadržava pravo da promijeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
  Organizator putovanja preporučuje putnicima da prije polaska na putovanje pribave polisu putnog i zdravstvenog osiguranja.
  Organizator ima pravo na izmjene u programu putovanja ako su prouzrokovane vanrednim okolnostima koje organizator nije mogao predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, kao i na izmjene u programu koje su nastale tokom putovanja nakon dogovora i pristanka na promjenu programa više od 80% grupe.
  U toku putovanja moguće su izmjene redosljeda boravka i turističkog programa, koje ne povlače novčanu nadoknadu od strane učesnika putovanja.
  Organizator putovanja ne snosi odgovornost za promjene satnice letenja.
  Organizator ima pravo da odustane od putovanja ako se za isti nije prijavio minimalan broj putnika predviđen programom putovanja.
  Putnik ima pravo na besplatan prevoz prtljaga do težine koju određuje prevoznik.
  Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za uništeni, oštećeni ili izgubljeni prtljag, kao ni za krađu prtljaga.
  Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremeno obezbjeđenje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko-konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako nadležni organ strane zemlje ne odobri ulazak u zemlju. Sve eventualno nastale troškove snosi učesnik putovanja.

Tel.  067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu