N O V A G O D I N A 2 0 1 8!!! BUDIMPEŠTA (sa posjetom Beču)

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 7 dana
 • Polazak: 29/12/2017
 • Dolazak: 04/01/2018
 • Cijena: 219€

N O V A   G O D I N A  2 0 1 8!!!

BUDIMPEŠTA (sa posjetom Beču)

 7 DANA (29.12.2017. – 04.01.2018.)
Cijena 219 €

Budimpešta – U vječnoj borbi da preuzme prestonicu Beču, Budimpešta je izgrađena u velelepnu metropolu, “Kraljicu Dunava”. Grad je napravljen spajanjem Budima, Pešte i Obude, leži na 154 termalna izvora i ima veoma bogat noćni život. Parlament, Bazilika, Muzej Marcipana, budimski Lavirinti, Akvarijum, Vaci ulica, budimski Zamak, Trg Heroja… su mjesta koja dočaravaju ovaj grad koji nikako ne treba zaobići.

1.dan PODGORICA – BUDIMPEŠTA Sastanak grupe na parkingu kod Delta City-a u popodnevnim časovima. Polazak autobusa za Budimpeštu. Vožnja preko Zlatibora, Beograda sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.Noćna vožnja….

2.dan BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela Smještaj u hotel . Slobodno vreme za idividualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umjetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.

3.dan BUDIMPEŠTA Doručak.Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. U 8.30h polazak na fakultativni  izlet – tržni centar Kampona i Tropikarijum, gdje se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svetom tropskih predjela. Slobodno poslije podne. Kolektivni odlazak metroom, u centar Pešte na DOČEK NOVE GODINE. Individualni povratak u hotel. Fakultativno je moguće organizovati doček u diskoteci ili restoranu. Noćenje.

4.dan BUDIMPEŠTA  Doručak. Obilazak Pešte, šetnja starim gradom (Crkva u Pećini, Eržebet most, Lančani most, Beogradski Kej, Bazilika, Parlament, Vorošmanti trg). Uveče odlazak na  fakultativnu vožnju  brodom Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova. Repriza Nove godine u u nekoj od diskoteka. Noćenje..

5.Dan BUDIMPEŠTA – BEČ Doručak. U 8:00h fakultativni odlazak za Beč – glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj… i šetnja kroz prvi becirk – Kertner ulicu. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.

6.Dan BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Dan za šetnju i individualne  aktivnosti, a mi vam preporučujemo fakultativni odlazak u Sent Andreju, gradić sjeverno od Budimpešte. Danas je Sent Andreja poznato turističko mjesto, stjecište boema i umjetnika. Obilazak spomenika Vuku Karadžiću, spomen kuće Jakova Ignjatovića, Saborne i Preobražanske crkve. Šetnja trgovačkim i turističkim centrom Sent Andreje. Gradić obiluje radnjama sa suvenirima, antikvarnicama, buticima, restoranima i poslastičarnicama… Polazak za Podgoricu oko 20:30 časova. Noćna vožnja.
7.danPODGORICA Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa!!!

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EUR
Hoteli Usluga
Hotel FLAMENCO 4* ili sličan Noćenje

sa doručkom

219 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

 

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 1.99 godine

2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz autobusom  na relaciji Podgorica-Budimpešta -Podgorica, smještaj na bazi noćenja sa doručkom u hotelu sa 3** u Budimpešti, usluge vodiča za razglede po programu.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (4,60 €), a ni osiguranje od otkaza putovanja.

KonTiki Travel d.o.o. zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće poznat 2 dana prije polaska na put.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 35).
 • KonTiki Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja KonTiki d.o.o. Podgorica.

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

 

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu