Moskva – septembar

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 05/09/2018
 • Dolazak: 09/09/2018
 • Cijena: 489€

MOSKVA

5-9. SEPTEMBAR

CIJENA ARANŽMANA: 489€ po osobi

 

05.septembar. Sastanak na aerodromu 2h prije leta. Let iz Tivta za Moskvu u 10.30h. Slijetanje u Moskvu, transfer do hotela. Smještaj u sobe, kraći odmor a potom odlazak u obilazak grada sa vodičem.  Crveni trg, zidine Kremlja, crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj Teatar, hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobjede) ..U popodnevnim časovima moguće oranizovati fakultativni obilazak Moskovskog metroa u pratnji vodiča, posebno nekih od najljepših metro stanica, nalik na muzeje, bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima, portretima nacionalnih heroja. Povratak u hotel. Noćenje.

06.septembar. Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Kremlja – najstarijeg djela  i istorijskog centra Moskve, neponovljiv po arhitekturno-umjetničkoj ljepoti. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umjetničke dragocjenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom Unesco-a. Nakon obilaska povratak u hotel i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Moskvom. Doživite Moskvu na skroz drugačiji način, prizore i scene koje pješke ili autom ne možete vidjeti. Nakon krstarenja povratak u hotel. Noćenje.

07.septembar  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, Noćenje.  Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Muzej Kosmonautike. Unikatan muzej duge ruske istorije u sferi istraživanja kosmosa, sasvim je sigurno da ga nikada nećete zaboraviti. Ovaj fascinantni moskovski muzej će biti interesantan svim ljubiteljima nauke, astronomije ali i naučne fantastike. Muzej kosmonautike je vrijedna kolekcija predmeta, opreme, letilica i ličnih stvari koje su ruski astronauti nosili i upotrebljavali tokom slavnog perioda kosmičkih pohoda tokom Hladnog rata. Upravo u ovom muzeju se može videti i odjeća Jurija Gagarina, prvog čovjeka koji je odletio u svemir, zatim svemirski brod MIR, prvi ruski, ili bolje rečno, sovjetski satelit itd. Nakon obilaska – slobodno vrijeme. Noćenje.

08.septembar  Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Povratak u hotel, noćenje.

09.septembar. Doručak. Odjava iz hotela i polazak na aerodrom. Let za Tivat u 09.15h. Dolazak u Tivat. Kraj aranžmana.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Avio karta Tivat-Moskva-Tivat
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu Gamma 3* u dvokrevetnim sobama (na dodatnom ležaju može boraviti samo dijete do 14 godina)
 • Transfer aerodrom– hotel – aerodrom
 • Aerodromske takse
 • Obilazak Moskve sa vodičem

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Putno zdravstveno osiguranje u iznosu cca 5€ po osobi
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 85€
 • Transfer Podgorica-Tivat-Podgorica cca 20€

Fakultativni izleti:

 •       Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata            55 EUR *
 •       Sergijev pasad  (bivši Zagorsk)                                                 40 EUR
 •       Muzej Kosmonautike                                                                30 EUR
 •       Krstarenje rijekom Moskvom                                                    35 EUR
 •       Obilazak Moskovskog metroa                                                 10 EUR

*(Placanje izleta u Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mjesta nije moguće!)

*Za realizaciju izleta potrebno je minimum 10 prijavljenih

Hotel Gamma 3* se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pješačenjem 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu