MOSKVA 25.06. – 29.06.2018. SIGURAN POLAZAK !!UTAKMICA SRBIJA – BRAZIL

 • Destinacija:
 • Trajanje: 5 dana
 • Polazak: 25/06/2018
 • Dolazak: 29/06/2018
 • Cijena: 749€

SIGURAN POLAZAK !!!

MOSKVA AVIO 5 DANA / 4 NOĆENJA

25.06. – 29.06.2018.

CIJENA 749,00 EUR

Mogućnost odlaska na utakmicu SP2018 * SRBIJA – BRAZIL

 

Kremlj,Crveni trg, ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Baljšoj teatar, fascinantni metro… Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene ljepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vješto prepliću istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Radi svega pomenutog, ali i još mnogo čega drugog, Moskva je danas jedna od najinteresantnijih svjetskih prijestonica. Glavni je grad i najveći megapolis Rusije sa skoro 12 miliona stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države svijeta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku.

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 25.06.2018.

Sastanak grupe na tivatskom aerodromu 2 sata prije leta. Direktan let za Moskvu je planiran u 10:45h. Slijetanje na moskovski aerodrom Domodedovo u 15:15h. Po slijetanju odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 3,5-4 sata. Moskva broji 13 miliona stanovnika, a smještena je na 7 brežuljaka.  U toku razgledanja grada, mogu se vidjeti: Crveni Trg, Tverska ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda, Park Pobjede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. Poseta Hramu Hrista Spasitelja koji je bio posvećen ruskim vojnicima nastradalim u Otadžbinskom ratu protiv Napoleona, kao i Imeratorskoj armiji koja se borila izvan granica svoje zemlje. Nažalost, Saborna crkva je bila uništena u sovjetsko vreme, prilikom rekonstrukcije Moskve. Krajem XX veka je obnovljena i vraćena ruskoj pravoslavnoj crkvi. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

II DAN 26.06.2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativna posjeta Kremlja. U pratnji stručnog vodiča odlazi se na razgledanje teritorije Kremlja i crkava kao što su: Uspenska, Arhangelska i Blagoveštenska crkva, Car-top – nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono – najveće na svetu, teško 202t, visoko 6.14m, spoljni izgled predsedničke palate. Kremlj predstavlja bivšu rezidenciju ruskih careva. Mogućnost prisustvovanja “smjeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu vidjeti: krune, kočije, zlatno posuđe, prijesto i dr. Povratak u hotel. Posjeta  čuvenom moskovskom metrou u večernjim satima(fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

III DAN 27.06.2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šoping… U večernjim časovima odlazak na utakmicu SRBIJA – BRAZIL, koja se igra na prekrasnom stadionu Luzhniki!!! Noćenje.

IV DAN 28.06.2018.

Doručak. Slobodan dan za uživanje u Moskvi ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – pravo srce pravoslavlja. U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Nakon obilaska Sergijevog Posada, polazak ka Moskvi i poseta pijaci čuda – Izmailovo gde ćete imati priliku da vidite autentične ruske suvenire po najnižim cijenama… Noćenje.

V DAN 29.06.2018.

Doručak. Transfer do aerodroma Domodedovo. Let za Tivat u 07:30h. Slijetanje u Tivat u 11:00h. Kraj putovanja.

CIJENA 749,00 EUR po putniku uključuje:

 • Prevoz avionom Tivat – Moskva – Tivat kompanijom Red Wings (u cijenu uračunat čekirani prtljag 23kg + 5 kg ručnog prtljaga)
 • Aerodromske takse
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Moskvi
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Panoramski obilazak Moskve u pratnji stručnog vodiča
 • Pratnju stručnog vodiča i predstavnika agencije tokom cijelog putovanja
 • Organizacione troškove putovanja

CIJENA ne uključuje:

 • Putno osiguranje 5 EUR (može se izvaditi u agenciji)
 • Ličnu potrošnju, kao i fakultativne izlete i ulaznice (kartu za utakmicu može obezbijediti agencija. Cijena ulaznice za sektor III je 255 EUR)

OPŠTE NAPOMENE:

 • Prilikom prijave je potrebno dostaviti kopiju pasoša. Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje. Državljani ostalih zemalja su dužni sami da se raspitaju o eventualnom viznom režimu.
 • Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 20 putnika. Krajni rok za otkaz putovanja od strane agencije je 10 dana pred polazak na putovanje.
 • Prilikom prijave je potrebno uplatiti avans od 35% od ukupne cijene aranžmana, a ostatak u ratama do 10 dana pred polazak na putovanje.

–    Agencija ne odgovara za eventualna kašnjenja letova

 

Tel. 067 062 888

         067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu