Moskva 18. -23. maj- Avionom iz Tivta

 • Destinacija:
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 18/05/2018
 • Dolazak: 23/05/2018
 • Cijena: 499€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

Moskva

18. -23.  maj

CIJENA ARANŽMANA: 499€ po osobi

18 maj.
Sastanak na aerodromu 2h prije leta. Let iz Tivta za Moskvu u 18.30h. Slijetanje u Moskvu u 22.35h . Transfer do aerodroma. Smještaj u hotel. Vrijeme za odmor. Noćenje.

19.maj.
Doručak: Nakon doručka krećemo u panoramski obilazak grada sa stručnim vodičem na našem jeziku. Crveni trg, zidine Kremlja, crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj Teatar, hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobjede) ..U popodnevnim časovima moguće oranizovati fakultativni obilazak Moskovskog metroau pratnji vodiča, posebno nekih od najljepših metro stanica, nalik na muzeje, bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima, portretima nacionalnih heroja. Nakon obilaska slobodno vrijeme za individualne aktivnosti..Noćenje

20 maj
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Kremlja, najstariji dio i istorijski centar Moskve, neponovljiv po arhitekturno-umjetničkoj ljepoti. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umjetničke dragocjenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom Unesco-a. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, Noćenje.

21.maj:
Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. U poodnevnim časovima moguće organizovati Krstarenje rijekom Moskvom. Povratak u hotel, noćenje.

22.maj
Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Muzej Kosmonautike. Unikatan muzej duge ruske istorije u sferi istraživanja kosmosas sasvim je sigurno da ga nikada nećete zaboraviti. Ovaj fascinantni moskovski muzej će biti interesantan svim ljubiteljima nauke, astronomije ali i naučne fantastike. Muzej kosmonautike je vredna kolekcija predmeta, opreme, letelica i ličnih stvari koje su ruski astronauti nosili i upotrebljavali tokom slavnog perioda kosmičkih pohoda tokom Hladnog rata. Upravo u ovom muzeju se može videti i odeća Jurija Gagarina, prvog čoveka koji je odleteo u svemir, zatim svemirski brod MIR, prvi ruski, ili bolje rečno, sovjetski satelit itd. Nakon obilaska – slobodno vrijeme. Noćenje

23.maj.
Doručak. Odjava iz hotela i transfer do aerodroma. Let za Tivat u 15.05h. Dolazak u Tivat u 17.30h.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Avio karta Tivat-Moskva-Tivat
 • 5 noćenja s doručkom u hotelu Gamma 3*
 • Transfer aerodrom– hotel – aerodrom
 • Aerodromske takse
 • Obilazak Moskve sa vodičem

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Trošak putnog osiguranja
 • Fakultativni izleti:

Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata            55 EUR *

Sergijev pasad  (bivši Zagorsk)                                                 40 EUR

Muzej Kosmonautike                                                                30 EUR

Krstarenje rijekom Moskvom                                                    35 EUR

Obilazak Moskovskog metroa                                                 10 EUR

*(Placanje izleta u Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mjesta nije moguće!)

*Za realizaciju izleta potrebno je minimum 10 prijavljenih

 • Hotel Gamma 3* se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pješačenjem 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.

Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

Tel. 067 062 888

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu