MINHEN, SALZBURG OKTOBAR FEST -27.09.

 • Destinacija: ,
 • Trajanje: 6 dana
 • Polazak: 27/09/2017
 • Dolazak: 02/10/2017
 • Cijena: 220€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

MINHEN, SALZBURG

OKTOBAR FESTwww.oktoberfest.de

27.09 – 02.10.2017.

Cijena: 220 Eur po osobi

Minhen, kulturni i ekonomski centar Bavarske, jedan je od najljepših gradova Njemačke. Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je prestonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu.

„Oktobarfest“je zaštitni znak njemačke pokrajine Bavarske koja se održava skoro dva vijeka. Sve je počelo velikom konjičkom trkom na svadbi prestolonaslednika Ludviga Bavarskog i princeze Tereze Saksonske, 1810.god. Zato se poljana, gdje se održava festival zove „Terezine livade“. Svake godine se popije na milione litara piva, jedu pečeni volovi, bijele kobasice, liciderska srca, mirisni slatkiši…

27.09.2017 
Polazak grupe sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 17h. Voznja autobusom turisticke klase sa pauzama za odmor putnika i granicne formalnosti.

28.09.2017 
Dolazak u Salzburg. Slijedi razgledanje grada, Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt.. Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, setnju, razgledanje…Nocenje

29.09.2017 
Dorucak. Slobodan dan u Salzburgu ili fakultativno odlazak do bajkovitog dvorca Nojvanstajn, koji je kralj Ludvig II podigao na litici iznad klisure u Bavarskim Alpima, blizu granice Austrije… Ovaj dvorac je Voltu Dizniju posluzio kao inspiracija za dobro poznati dvorac iz bajke u njegovim crtanim filmovima. Obilazak i slobodno vrijeme za fotografisanje, setnju. Nastavak do dvorca Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX vijeka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje..razgledanje dvorca, slobodno vrijeme… povratak u hotel. Nocenje.

30.09.2017 
Dorucak. Voznja do Minhena. Obilazak Minhena: kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt, Frauenkirhe, Karlova kapija, Karlov trg…Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti do odlaska uvece na Oktobarfest – najveći festival piva. Uživanje u bavarskoj muzici uz litarske krigle piva, kobasice…U kasnim večernjim časovima povratak u hotel u Salzburg. Nocenje.

01.10.2017 
Dorucak. Odlazak do Minhena. Slobodno vrijeme u centru ili na festivalu piva. U ranim vecernjim satima, kretanje ka Crnoj Gori… voznja sa pauzama za granicne formalnosti i odmor putnika…

02.10.2017 
U jutarnjim satima, dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja

U CIJENU JE UKLJUCENO:

* prevoz turistickim autobusom

* 3 nocenja s doruckom hotel 3* u Salzburgu

* Obilazak Salzburga s vodicem

* Obilazak Mihnena s vodicem

* Organizovan odlazak na Beer fest 2 dana

* pratilac puta iz agencije

U CIJENU NIJE UKLJUCENO:

* Individualni troskovi

* Neobavezni dio programa ( odlazak do dvoraca )  i ulaznice

* Putno osiguranje Moguce kupiti u agenciji

Uslovi i načini plaćanja:

 • 30% avans se plaća prilikom rezervacije. Ostatak iznosa najkasnije 7 dana pred putovanje
 • Plaćanje na 6, 9 ili 12 mjesečnih rata preko kartice HIPOTEKARNE i NLB Banke bez kamate
 • Plaćanje na mjesečne rate bez odlaska u banku, za rane prijave

NAPOMENE:

 • Ovaj program ce se realizovati na minimum 40 prijavljenih putnika. Moguce je  i realizovati putovanje sa manjim brojem putnika uz odredjenu doplatu, po dogovoru sa putnicima.
 • Za slucaj nedovoljnog broja prijavljenih agencija se obavezuje obavijestiti putnika najkasnije 7 dana pred putovanje i izvrisiti povracaj kompletnog uplacenog iznosa koji je putnik do tad uplatio agenciji ako je uplatio. Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje.
 • Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl )
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.
 • Mogucnost rezervacije sjedista – naglasiti agencji na vrijeme. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta
 • Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja.
 • Za realizovanje fakultativnog izleta potrebno je da se prijavi najmanje 30 osoba

 

Organizator putovanja je turisticka agencija IN TRAVEL

Licenca br.120 Ministarstva turizma

Tel.067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu