MINHEN & SALZBURG & DVORCI BAVARSKE 14.10.-18.10.2019

 • Destinacija:
 • Polazak: 14/10/2019
 • Dolazak: 18/10/2019
 • Cijena: 369€

MINHEN & SALZBURG & DVORCI BAVARSKE
14.10.-18.10.2019
AVIO PREVOZ SA TAKSAMA + HOTEL SA DORUČKOM + TRANSFERI + VODIČ

FIRST MINUTE CIJENA: 369 €
za prijave do 1.Avgusta

 

Čudesni dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze u šumovitom alpskom ambijentu južne Njemačke, ostvarenja su mladog i ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II (1845 – 1886) koji je bio opsjednut željom da gradi luksuzne i neobične palate. Iako je u dobroj mjeri uspio u svojim nastojanjima, potrošio je vjekovima sticano državno i porodično bogatstvo dinastije Vitelsbah zbog čega je, samo dan prije tragičnog kraja, zatočen i proglašen neuračunljivim. Regensburg koji se nalazi na rijekama Regen i Dunav, sjedište biskupije koju je osnovao papa Benedikt u 8.vijeku, najpoznatiji je po kamenom mostu preko Dunava iz 12. vijeka i starom, srednjovjekovnom jezgru grada, koje se nalazi na Unesco listi svjetske kulturne baštine. Nirnberg je grad bogate istorije i nalazi se u Bavarskoj. Prvi put se pominje u dokumentu cara Henrika III još 1050. godine. Ovdje se nalazilo utvrđenje u kojem je često boravio car Svetog Rimskog Carstva. Zbog toga se smatra da je Nirnberg bio nezvanična prestonica Carstva i ogledalo njemačke istorije gdje su cvjetali trgovina i umjetnost.

1. DAN / PONEDELJAK 14.10.2019 / PODGORICA – MINHEN /
Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 08:35 h. Let za Minhen ( Memmingem) u 10:35 h. Dolazak u Minhen  u 12:20h. Transfer do hotela uz obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Marien plac, Rathaus, Bogorodična crkva, Katedrala… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Uveče mogućnost zajedničke posjete nekoj od čuvenih minhenskih pivnica. Noćenje.

2. DAN / UTORAK 15.10.2019. / MINHEN – DVORCI BAVARSKE
Doručak. Fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Posjeta najmanjem od tri kraljevska dvorca, Linderhof, koji je sagradio kralj Ludwig II tokom 19. vijeka kao lovački dom. Izgrađen je u francuskom stilu rokoko. Vođena tura u pratnji specijalizovanog vodiča za razgledanje dvorca. Kraća vožnja do Nojšvanštajna. Na prilazu Nojšvanštajnu, brzo će postati jasno zašto je ovaj veličanstveni dvorac u neo-romaničkom stilu, dvorac koji je najviše poznat u svijetu i vrhunac  naše posjete dvorcima bavarske. Čini se kroz izmaglicu kao nešto iz bajke, a ako Vam se sve to čini vrlo poznato, to je zbog toga, jer je dvorac bio je inspiracija za Diznijev “Dvorac uspavane ljepotice”. Obilazak dvorca. Povratak u Minhen. Noćenje.

3. DAN / SRIJEDA 16.10.2019. / MINHEN – SALZBURG /
Doručak. Fakultativni izlet Salzburg – jezero Kimze: Polazak ka najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelijepi dvorac Herenkimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nastavak putovanja prema Salzburgu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: vrt Mirabel, Katedrala, Mocartov trg, Linzergrasse, Mocartova kuća i muzej… Fakultativna vožnja žičarom. Slobodno vrijeme u centru grada do povratka za Minhen. Dolazak u hotel. Noćenje.

4. DAN / CETVRTAK 17.10.2019. / MINHEN 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u sklopu kojega ćete posjetiti: Alianz arenu,muzej BMW-a i olimpijski kompleks… Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od minhenskih pivnica. Noćenje.

5. DAN / PETAK 18.10.2019 / MINHEN PODGORICA
Lunch paket. Rani jutarnji tansfer grupe na aerodrom. Let za Podgoricu u 08:25 h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 10:05 h. Kraj aranžmana.

U cijenu je uračunato:

 •  Avionski prevoz na relacijiu Podgorica – Minhen/Memmingen – Podgorica;
 • Transferi autobusom na relaciji prema programu putovanja;
 • Usluga cetiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Minhenu;
 • Usluge vodiča za razglede prema programu;
 • Jedan komad ručnog prtljaga do 10kg do veličine 40 x 30 x 20cm;
 • Organizacioni troškovi putovanja.

U cijenu nije uračunato :

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 5,00€);
 • Fakultativni izleti i ulaznice
 • Dodatni ručni prtljag (moguća doplata u agenciji do 5 dana pred polazak)
 • Čekirani prtljag (moguća doplata u agenciji do 5 dana pred polazak)
 • Dodatni prtljag koji se može doplatiti do 5 dana pred polazak (dodatni ručni do 10kg do 55x40x23cm ili dodatni čekirani od 10 ili 20kg).

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave100 eura,  a zadnju ratu 20 dana prije putovanja

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 45. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

– Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.

– Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

– Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA
 • PUTNIK JE OBAVEZAN DA PROVJERI DUZINU VAZENJA PUTNIH ISPRAVA I INFORMISE SE O VIZNOM REZIMU ZEMLJE U KOJU PUTUJE
 • AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA

Molimo putnike da provjere datum isticanja pasosa! 

📞 067 062 888 i 📞 067 860 380

✉ [email protected]

 

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu