MINHEN i DVORCI BAVARSKE-279€ sa svim taksama

  • Destinacija:
  • Trajanje: 4 dana
  • Polazak: 13/07/2017
  • Dolazak: 16/07/2017
  • Cijena: 279€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]


MINHEN  i  DVORCI BAVARSKE-279€  sa svim taksama

POLAZAK : 13.07-16.07

4 dana

avionom

 Minhen  je jedan je od najlepših gradova Njemačke-kulturni i ekonomski centar Bavarske, Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je prestonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu……

1.Dan.13.07. Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 10:00 h. Let za Minhen ( Memmingem) u 12:00 h. Dolazak u Minhen  u 13:50 h. Transfer do hotela uz obilazak grada u pratnji stručnog vodiča : Marien plac, Rathaus, Bogorodična crkva, Katedrala…..Smještaj u hotel. Zajednička posjeta nekoj od čuvenih minhenskih pivnica. Noćenje.

 

2.dan.14.07. Doručak. Fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Posjeta najmanjem od tri kraljevska dvorca, Linderhof, koji je sagradio kralj Ludwig II tokom 19. vijeka kao lovački dom. Izgrađen je u francuskom stilu rokoko. Vođena tura u pratnji specijalizovanog vodiča za razgledanje dvorca . Kraća vožnja do Nojšvanštajna. Na prilazu Nojšvanštajnu, brzo će postati jasno zašto je ovaj veličanstveni dvorac u neo-romaničkom stilu, dvorac koji je najviše poznat u svijetu i vrhunac naše posjete dvorcima bavarske. Čini se kroz izmaglicu kao nešto iz bajke, a ako Vam se sve to čini vrlo poznato, to je zbog toga, jer je dvorac bio je inspiracija za Diznijev “Dvorac uspavane ljepotice”. Obilazak dvorca. Povratak u Minhen. Noćenje

 

3.dan.15.07.  Doručak. Fakultativni izlet Salzburg – jezero Kimze: Polazak ka najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelijepi dvorac Herenkimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nastavak putovanja prema Salzburgu.Razgledanje grada u pratnji vodiča: vrt Mirabel, Katedrala, Mocartov trg, Linzergrasse, Mocartova kuća i muzej… Fakultativna vožnja žičarom. Slobodno vrijeme u centru grada do povratka za Minhen. Dolazak u hotel. Noćenje.

 

4.dan.16.07.Doručak. Transfer grupe na aerodrom. Let zaPodgoricu  u 09:45 h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 13:30 h.

 

U cijenu ukljucen :

– Avio prevoz Podgorica – Minhen – Podgorica

 – aerodromske takse

– tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Minhenu

– usluga vodiča/pratioca grupe za razglede prema programu

– organizacioni troškovi

– troškovi putnog-zdravstvenog osiguranja

 

U cijenu nije uračunato:

*Kofer do 23 kg ( 54 € ) ili ručni prtljag 28 €

 * Fakultativne izleti, ulaznice….

* Smještaj u jednokrevetnoj sobi je moguć uz doplatu od 140 € za svo vrijeme boravka*

*Trokrevetne sobe  na upit, ali se ne preporučuju, jer uglavnom ne odgovaraju  standardima za trecu odraslu osobu

* Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije Planettours

T.A. PLANET TOURS

tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pretraga putovanja

Sve destinacije
Vrste prevoza

Mi na Facebooku

Podijeli ovu ponudu