MILANO-VERONA – DJENOVA – KOMO – LUGANO ZA 1.MAJ – AVIONOM IZ PODGORICE

  • Destinacija:
  • Trajanje: 5 dana
  • Polazak: 01/05/2018
  • Dolazak: 05/05/2018
  • Cijena: 319€

MILANO – VERONA-DJENOVA-KOMO-LUGANO

GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE!
01.05.-05.05.2018
PROMOTIVNO 319,00 €  / ZA PRIJAVE DO 01. MARTA
(AVIO PREVOZ SA UKLJUČENIM TAKSAMA,  HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM,  TRANSFERI,  VODIČ) 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN /  UTORAK – 01.05. / PODGORICA – MILANO /

Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 08:20 h. Let za Milano u 10:20 h. Slijetanje u Milano u 12:15 h. Polazak na razgledanje grada: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII vijeka i napravljena je isprva kao Gradska vijećnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV vijeka. Obilazak se završava panoramskim razgledanjem utvrđenja porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN / SRIJEDA – 02.05. / VERONA – SIRMIONE /

Doručak. Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak za Veronu i Sirmione. Po dolasku u Veronu slijedi organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodicina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme. Nakon toga odlazak do Sirmionea. Ovo je biser na obali jezera Garda, mjesto je gdje ćete uživati u otkrivanju bezbrojnih detalja u uskim uličicama, probati poznati limoncello, imati slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN / ČETVRTAK – 03.05. / MILANO – LUGANO – JEZERO KOMO /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet za Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. U povratku ka Milanu odlazak do jezera Komo. Jezero Komo je treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom sjeveru zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mjesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svjetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mjesto izuzetnom turističkom atrakcijom. Mogućnost fakultativnog organizovanja vožnje feribotom (ili brodićem) po jezeru, u zavisnosti od vremenskih uslova. Slobodno vrijeme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Povratak u Milano. Noćenje.

4. DAN / PETAK – 04.05. / ĐENOVA – SERRAVALLE OUTLET /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Đenove i obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svijetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

5. DAN / SUBOTA – 05.05. / MILANO – PODGORICA /

Doručak ( Lanč paket ). Rani jutarnji transfer do aerodroma ( oko 05:00 h ). Let za Podgoricu u 08:05 h. Slijetanje u Podgoricu u 09:50 h. Kraj programa.

U CIJENU JE URAČUNATO:

– Avio prevoz na relaciji Podgorica – Milano – Podgorica

– Transferi autobusom po programu

– Usluga cetiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u širem centru Milanu

– Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu

– Organizacioni troškovi putovanja

– 1 komad ručnog prtljaga dimenzija 55cm x 40cm x 23 cm do 10 kg

U CIJENU  NIJE URAČUNATO:

– Lokalna taksa koja se plaća isključivo na recepciji hotela ( 4,00 € po danu po osobi )

– Čekirani prtljag ( kofer ) do 23 kg

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5,00 € )

– Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete koji se posjećuju, karte za gradski prevoz
Hotel B&B Sesto Marelli

Hotel se nalazi na samo 400 metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle se za nekih 15-ak minuta stiže do centra Milana. U ponudi su moderno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Sobe sadrže klima-uređaj, parket od ekološkog materijala, flat-screen TV sa SKY kanalima i sef. Sopstvena kupatila su opremljena tušem i fenom za kosu.

U zajedničkoj prostoriji besplatno su na raspolaganju 2 internet punkta sa tabletom. Recepcija radi non-stop.

Ovaj hotel ima odličnu ocjenu na bookingu 8,1.

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 100 eura, drugu ratu do 5. Marta,  a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
– plaćanje na 6 rata potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika.

Tel. 067 062 888

067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu