MILANO-DJENOVA – LUGANO- GRUPNI AVIO ARANZMAN – 20.05.

  • Destinacija: ,
  • Trajanje: 4 dana
  • Polazak: 20/05/2018
  • Dolazak: 23/05/2018
  • Cijena: 299€

Tel: 067 062 888
Tel: 067 860 380
E-mail: [email protected]

MILANO-DJENOVA – LUGANO

GRUPNI ARANŽMAN SA POLASKOM IZ PODGORICE!

20.05.-23.05.2018

CIJENA 299,00 € / ZA PRIJAVE DO 01. APRILA ILI POPUNE SLOBODNIH MJESTA

(AVIO PREVOZ SA UKLJUČENIM TAKSAMA,  HOTELSKI SMJEŠTAJ SA DORUČKOM,  TRANSFERI,  VODIČ) 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN /  NEDELJA – 20.05.2018. / PODGORICA – MILANO /

Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 15:40 h. Let za Milano u 17:40 h. Slijetanje u Milano u 19:35 h. Transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN / PONEDELJAK – 21.05.2018. / MILANO – LUGANO – JEZERO KOMO /

Doručak. Nakon doručka zajdenički odlazak metroom do centra grada. Obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, zasvođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV vijeka. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. U popodsnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet za Švajcarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. U povratku ka Milanu odlazak do jezera Komo. Jezero Komo je treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom sjeveru zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mjesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svjetskog džet-seta: Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mjesto izuzetnom turističkom atrakcijom. Mogućnost fakultativnog organizovanja vožnje feribotom (ili brodićem) po jezeru, u zavisnosti od vremenskih uslova. Slobodno vrijeme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Večernji povratak u Milano. Noćenje.

3. DAN / UTORAK – 22.05.2018. / ĐENOVA – SERRAVALLE /

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Đenove i obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svijetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. Odlazak do outleta Serravalle ( www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/ ) i slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. DAN / SRIJEDA – 23.05.2018. / MILANO – PODGORICA /

Doručak. Slobodno prijepodne za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Let za Podgoricu u 15:25 h. Slijetanje u Podgoricu u 17:10 h. Kraj programa.

U CIJENU JE URAČUNATO:

– Avio prevoz na relaciji Podgorica – Milano – Podgorica

– Transferi autobusom po programu

– Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu B&B Hotel Milano Sesto Marelli

– Usluge pratioca / vodiča za razglede prema programu

– Organizacioni troškovi putovanja

– 1 komad ručnog prtljaga do 10 kg dimenzija 55cm x 40cm x 23 cm

U CIJENU NIJE URAČUNATO:

– Lokalna taksa koja se plaća isključivo na recepciji hotela ( 1,50 € po noćenju po osobi )

– Čekirani prtljag ( kofer ) do 23 kg

– Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 5,00 € )

– Fakultativni izleti i ulaznice za lokalitete koji se posjećuju, karte za gradski prevoz

– Doplata za jednokrevetnu sobu 100,00 €

 

HOTEL B&B SESTO MARELLI

Hotel se nalazi na samo 400 metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle se za nekih 15-ak minuta stiže do centra Milana. U ponudi su moderno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Sobe sadrže klima-uređaj, parket od ekološkog materijala, flat-screen TV sa SKY kanalima i sef. Sopstvena kupatila su opremljena tušem i fenom za kosu.

U zajedničkoj prostoriji besplatno su na raspolaganju 2 internet punkta sa tabletom. Recepcija radi non-stop.

Ovaj hotel ima odličnu ocjenu na bookingu 8,1.

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 100 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod CKB ili Hipotekarne banke
– plaćanje na 6 rata potpisivanjem ugovora sa sindikatom i postavljanjem administrativnih zabrana na mjesečne zarade putnika

Za ovo putovanje minimalni broj prijavljenih putnika je 40. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.

Tel. 067 062 888

         067 860 380

[email protected]

Pratite nas:

Pronađi idealno putovanje!

Destinacije
Vrste prevoza

Podijeli ovu ponudu